בקשת מידע | טלפון כשר/ מסונן לחו"ל- נחוץ לפני טיסה שתהיה ביום ראשון הקרוב בבוקר
-
@איזי-הייטק יש לך טלפון כמו שלך רק סים תקנה בהקודתנטפרי או אתרוג מוכרים שם נסיעה טובה
-
@הראש-ישיבה-0 יש לי שיאומי כשר פשוט
-
@איזי-הייטק אין לי מושג סורי
-
@איזי-הייטק יש רובין מחשבים בירושלים שמשכיר טאבלטים 100 ש"ח לשבוע, מסונן, תגיד לי אם זה רלוונטי. צריך גם לשאול אותו אם יש לו טבלט עם כניסה לסים.
ואם אתה רוצה אותו מספר שיש לך אתה חייב לרכוש חבילת חו"ל אצל החברה שלך, לא יודע בדיוק מה העלויות.
לא מספיק לך הפניית שיחות? אם הבעיה שיש לך בארץ טלפון כשר ואי אפשר לעשות הפניית שיחות למספר לא כשר, אני יכול לסדר לך את זה, דבר איתי. -
@חייים-א רלוונטי לי בהחלט
@הראש-ישיבה-0 חשבתי על הפניית שיחות אבל אני לא יודע אם זה עוזר כי אם הטלפון הישראלי עובד בחו"ל ואפי' רק מפנה שיחות יכול להיות שזה כבר לוקח דקות- אני לא יודע- אם אתה יודע אחרת תגיד לי אני ישמח!
תודה לשניכם! -
@איזי-הייטק לא לא תשאיר אותו בארץ ותיקח מי רובין הזה
-
@הראש-ישיבה-0 @חייים-א אם כך אני בהחלט ישמח לדעת איך אני עושה את זה למספר לא כשר!
-
@איזי-הייטק קודם כל הנה המספר של רובין מחשבים, 0525204003, זה בבר אילן 14 נדמה לי.
לגבי הפניית שיחות, זה לא לוקח שום דקות, כבר בחברה מפנים את השיחות למספר השני, זה לא מגיע לטלפון שלך בכלל. אתה יכול לזרוק אותו עם הסים מהמטוס לים, וזה עדיין יעבוד...
זה נמצא בהגדרות, או שיש קיצור מקשים בטלפון שמפעילים הפניית שיחות, אני לא זוכר אותו.
אם יש לך עכשיו מספר כשר, זה יהיה קצת בעיה. -
@חייים-א אבל רגע לא הבנתי אם אני צריך שיחות מה יעזור לי טבלט?
-
@איזי-הייטק קודם כל אני חייב לומר, שבארץ אני יודע בוודאות שאי אפשר להפנות למספר לא כשר, אבל מספר של חו"ל יכול להיות שמוגדר כנייח או כלא ידוע, ואז יהיה אפשר, צריך לנסות.
הרעיון הוא לעשות הפניה למספר נייח, שזה אפשר, במקרה שלנו זה מערכת שאח שלי בנה בימות המשיח, ואז מהמספר ההוא לעשות הפניה למספר הלא כשר של חו"ל. הבעיה היא שהפניה למספר נייד מימות המשיח עולה כסף לפי דקות, כמה אגורות לדקה, לחמש ימים זה לא כזה נורא.
בדרך כלל מה שאני עושה כדי שזה לא יעלה כסף, אני עושה הפניה מימות המשיח למספר SIP, (מספר של שיחת אינטרנט), אפשר לקבל מספר כזה בחינם בכל מיני אתרים, וגם לקבל איליו שיחות זה בחינם, רק להתקשר עולה כסף, ואז מורידים אפלקציה של SIP או שיש הגדרה כזו לפעמים באפלקציה טלפון הרגילה, ואז אתה מדבר בשיחת אינטרנט בעצם.
טוב, זה ארוך, צריך לעשות על זה מדריך... -
@איזי-הייטק אמר בבקשת מידע | טלפון כשר/ מסונן לחו"ל- נחוץ לפני טיסה שתהיה ביום ראשון הקרוב בבוקר:
@חייים-א אבל רגע לא הבנתי אם אני צריך שיחות מה יעזור לי טבלט?
יש הרבה טבלטים עם סים, וזה בדיוק כמו טלפון רק יותר גדול, צריך לשאול אותו אם יש לו כזה, זה הכל.
-
בשלב זה אני מחפש טלפון לא רק לשיחות אלא גם עם אינטרנט מסונן
כך אוכל לחסוך את נשיאת המחשב+ תשלום על VPN מסונן ולהשתמש רק בסמארטפון המסונן עם האינטרנט
איפה יש כזה דבר?
בארץ/ בלונדון?