בקשת מידע | האם אפשר לדעת כמה משתמשים באתר
- 
פוסט זה נמחק! @יוסי-הגאון מה זה קשור לרבנים ונראה חי שבתקנון אסור להזכיר דבר כזה לא 
- 
@יוסי-הגאון מה זה קשור לרבנים ונראה חי שבתקנון אסור להזכיר דבר כזה לא @הראש-ישיבה-0 מה הולך פה זה גלש לנושא אחר 
- 
@הראש-ישיבה-0 מה הולך פה זה גלש לנושא אחר @שוקו-תנובה אקיצר תסביר בדיוק מה לאיזה אתר מדובר 
- 
@שוקו-תנובה אקיצר תסביר בדיוק מה לאיזה אתר מדובר @הראש-ישיבה-0 אני רוצה לדעת כמה משתמשים מבקרים באתר הזה? 
 כיצד ניתן לדעת
- 
@הראש-ישיבה-0 אני רוצה לדעת כמה משתמשים מבקרים באתר הזה? 
 כיצד ניתן לדעת@שוקו-תנובה תילחץ על הפרופיל של מישהוא ליד כאילו התמונה תראה 3 נקדות תילחץ ותחפש הטבים ביותר ואז תראה למעלה מבקרים באתר 
- 
@שוקו-תנובה תילחץ על הפרופיל של מישהוא ליד כאילו התמונה תראה 3 נקדות תילחץ ותחפש הטבים ביותר ואז תראה למעלה מבקרים באתר @הראש-ישיבה-0 אני יסביר אני המנהל של האתר בקודש פנימה ואני רוצה לדעת כמה משתמשים מבקרים באתר בקודש פנימה לא במתמחים טופ 
- 
@הראש-ישיבה-0 אני יסביר אני המנהל של האתר בקודש פנימה ואני רוצה לדעת כמה משתמשים מבקרים באתר בקודש פנימה לא במתמחים טופ @שוקו-תנובה וואהו אני צופה בזה כול הרבנים ובמיןחד ר' חיים יש לך רשימת תפוצה ?! 
- 
@שוקו-תנובה וואהו אני צופה בזה כול הרבנים ובמיןחד ר' חיים יש לך רשימת תפוצה ?! @הראש-ישיבה-0 יש רשימת תפוצה ויש עוד דברים אבל אני לא יודע אם מותר לפרסם בפורום אם אתה רוצה הכל רשום באתר 
- 
@הראש-ישיבה-0 יש רשימת תפוצה ויש עוד דברים אבל אני לא יודע אם מותר לפרסם בפורום אם אתה רוצה הכל רשום באתר @שוקו-תנובה תוכל להסביר היכן באתר?! 
- 
@שוקו-תנובה תוכל להסביר היכן באתר?! @הראש-ישיבה-0 תפנה אלי באישי 6701822@GMAIL.COM