בירור | עדכון Windows מגירסת Home ל- Pro בלי מפתח חוקי - מישהו יודע???
-
@אני-יודע אמר בבירור | עדכון Windows מגירסת Home ל- Pro בלי מפתח חוקי - מישהו יודע???:
@שלל MediaCreationTool20H2 (2).exe אולי זה יעזור לך (בכול מיקרה זה איך שאני עדכנתי )
הכלי הוא בעברית כך שאין מה להסביר פשט ללחוץ ולהגדיר לפי הצורךאם כבר היית מביא גירסא חדישה של 21h1.
ובכלל לא ברור למה הבאת מדיית התקנה ולא מסייע העדכון.
אצרף את שניהם
מסייע העדכון:
Windows10Upgrade9252.exe
מדיית התקנה עדכנית:
MediaCreationTool21H1.exe
וגם על הדרך , אם תחליט לעשות התקנה נקייה.
kms עדכני:
KMS VL ALL AIO 44.cmd -
@הנני-העני ב"ה המדריך שאליו הפנה אותי @צדיק-תמים עזר לי מאוד. פיתרון 3 עשה את העבודה. כך שאני לא מתכוין להתחיל מחדש ולעשות התקנה נקייה.
אגב, אציין שאצלי הרישיון צרוב בביוס, כך שזה באמת פיתרון טוב ומועיל, ואני ממליץ עליו בהחלט.
אם כבר הבאת את מסייע העדכון של Windows יש לי שאלה שמציקה לי הרבה זמן: אם אני נמצא בגירסה ישנה יחסית, לדוגמא 1909, עם מסייע העדכון אקפוץ ישר לגירסה העדכנית-עדכנית, או שאצטרך לעדכן גירסה-גירסה, כמו דרך תפריט העדכון הרגיל של Windows בהגדרות?
-
@שלל אמר בבירור | עדכון Windows מגירסת Home ל- Pro בלי מפתח חוקי - מישהו יודע???:
@הנני-העני ב"ה המדריך שאליו הפנה אותי @צדיק-תמים עזר לי מאוד. פיתרון 3 עשה את העבודה. כך שאני לא מתכוין להתחיל מחדש ולעשות התקנה נקייה.
אגב, אציין שאצלי הרישיון צרוב בביוס, כך שזה באמת פיתרון טוב ומועיל, ואני ממליץ עליו בהחלט.
אם כבר הבאת את מסייע העדכון של Windows יש לי שאלה שמציקה לי הרבה זמן: אם אני נמצא בגירסה ישנה יחסית, לדוגמא 1909, עם מסייע העדכון אקפוץ ישר לגירסה העדכנית-עדכנית, או שאצטרך לעדכן גירסה-גירסה, כמו דרך תפריט העדכון הרגיל של Windows בהגדרות?
מסייע העדכון קופץ ישר לעדכני ביותר.
בשונה מעדכון ואבטחה.ממליץ לעדכן.
נ.ב המדריך שהביא @צדיק-תמים נוצר על ידי [לכן @צור תייגני למעלה]