בקשה | התקנת וויפרי למכשיר הדרן
-
@yeh אמר בבקשה | התקנת וויפרי למכשיר הדרן:
האופציה היחידה שיש לו זה להסיר את החסימה של הדרן
חבל על המאמץ, הדרן חסום הרמטית.
היה לי טאבלט שלהם שנחסם אחרי 36 חודשים, וביקשתי מהם לפחות לפתוח את המכשיר למצב אופליין, לקרוא ספרים אלקטרוניים ולהשתמש במצלמה. הפקיד האדיב סירב בכל תוקף ועד היום אני עם מכשיר נעול שאין לי מה לעשות איתו.
ההמלצה היחידה שאני יכול לתת היא להתנתק מהאינטרנט לפני שהם חוסמים את המכשיר, וככה לפחות הפונקציות של האופליין ישארו. -
@קינג-קומפיוטר אמר בבקשה | התקנת וויפרי למכשיר הדרן:
היה לו מכשיר של הדרן והוא שדרג למכשיר חדש עכשיו יש לו שני מכשירים אחד עם חסימה של הדרן ואחד ללא חסימה בכלל, החסימה עברה מהמכשיר הישן למכשיר החדש ועכשיו המכשיר הישן הוא ללא חסימה
ממש לא נכון.
הוא שדרג מכשיר, ובעקבות כך דמי המנוי החודשיים עברו לתשלום עבור המכשיר המשודרג.
המכשיר הראשון עדיין כשר למהדרין, רק שהם דורשים תשלום עבור המשך מסלול ההגנה, או שהמכשיר ייחסם הרמטית לכל הפונקציות. -
@אנונימוס-1 סורי הבנתי פה במהלך הדברים שהמכשיר נשאר ללא חסימה בכלל (די התפלאתי על זה אבל זרמתי)
אגב אני חושב שזה התנהלות מגעילה של הדרן שהם חוסמים מכשירים שלא משלמים להם די מנוי חודשי המינימום לדעתי הוא לפתוח את המכשיר ולא לתת תמיכה או לתת תמיכה בתשלום -
@yeh אמר בבקשה | התקנת וויפרי למכשיר הדרן:
ניהול המכשיר (MDM)
כמו שהדרן משתמשיםהדרן משתמשים (לפחות למניעת איפוס) ב-Knox. שזה רק למכשירי סמסונג.
נטפרי משתמשים בטכנולוגיה אחרת, כיוון שהוויפרי ניתן להתקנה גם על מכשירים מחברות אחרות.@אנונימוס-1 אמר בבקשה | התקנת וויפרי למכשיר הדרן:
היה לי טאבלט שלהם שנחסם אחרי 36 חודשים, וביקשתי מהם לפחות לפתוח את המכשיר למצב אופליין, לקרוא ספרים אלקטרוניים ולהשתמש במצלמה. הפקיד האדיב סירב בכל תוקף ועד היום אני עם מכשיר נעול שאין לי מה לעשות איתו.
אני קניתי לפני כמה שנים מכשיר וויז בלבד ובעת הקניה הפקיד התחייב שלאחר 3 שנים לא יהיה תשלום נוסף.
אחרי 3 שנים וכמה חודשים הם נעלו את המכשיר כמו שתיארת.
לאחר דו"ד ממושך הם פתחו אותו חזרה (כמובן אחרי חודש קפצה הודעה שהמכשיר לא משולם ועומד להיחסם.. והיה צריך לפנות אליהם שוב..)
כיום אני לא משלם כלום להדרן, והמכשיר מוגן בדיוק אותו דבר כמו שהיה מתי ששילמתי.
אם בשעת הקניה הנציג התחייב לכם גם ככה, כדאי לנסות להתעקש בנושא... -
@צדיק-תמים על מכשיר של וייז בלבד יש סיכוי כי אין צורך בתמיכה אבל במכשיר רגיל שזה עם תמיכה אין סיכוי שהם יסכימו
אבל למה לא לריב איתם אם יש אפשרות להצליח -
@צדיק-תמים אמר בבקשה | התקנת וויפרי למכשיר הדרן:
לאחר דו"ד ממושך הם פתחו אותו חזרה
למי פנית? דיברנו גם עם השירות לקוחות, וגם הגעתי פיזית לחנות, הם לא הסכימו לפתוח את המכשיר אפילו לאופליין.
ואחרי אינספור נסיונות לפריצה התייאשתי, יש להם חסימה קשוחה מאוד.
ואגב, עד היום יש נסיונות גבייה. למרות שהמכשיר חסום כבר כמעט שנתיים. -
אבל למה לא לריב איתם אם יש אפשרות להצליח
זהו שאין אפשרות כזו
-
@אנונימוס-1 אמר בבקשה | התקנת וויפרי למכשיר הדרן:
למי פנית?
שירות לקוחות
טלפונית
אם כי כמו שהסברתי אצלי היה התחייבות מראש של הנציג... ככה שזה לא ממש אותו דבר... -
למי פנית?
שירות לקוחות
טלפונית
אם כי כמו שהסברתי אצלי היה התחייבות מראש של הנציג... ככה שזה לא ממש אותו דבר...כשקניתי את המכשיר עוד לא היה בהדרן את הגביית תשלום החודשית.
-
@yeh הבנת מה הוא רצה???
היה לו מכשיר של הדרן והוא שדרג למכשיר חדש עכשיו יש לו שני מכשירים אחד עם חסימה של הדרן ואחד ללא חסימה בכלל, החסימה עברה מהמכשיר הישן למכשיר החדש ועכשיו המכשיר הישן הוא ללא חסימה
הנוהל של הדרן הוא שמכשיר ישן שהוא ללא חסימה נחסם מחמת המכשול שבדבר, פותח הנושא רוצה להתקין WIFREE על המכשיר הישן כדי שהדרן לא יחסמו את המכשיר
@mashav כמו שאמרו אין אופציה להתקין WIFREE על סמארטפונים אלא רק על טאבלטים תנסה למכור אותו (איזה מכשיר מדובר?)samsung a40
-
ואחרי אינספור נסיונות לפריצה התייאשתי, יש להם חסימה קשוחה מאוד.
ניסית לצרוב גרסה?!
-
@אנונימוס-1 היה בפרוג דיון שלם על הוויז בלבד שהם חסמו אז אחד הביא שם איזה מייל והם פותחים את זה
-
הדרן משתמשים (לפחות למניעת איפוס) ב-Knox. שזה רק למכשירי סמסונג.
זה עובד על אותו רעיון...
-
@mefateach אמר בבקשה | התקנת וויפרי למכשיר הדרן:
@משה-144 אמר בבקשה | התקנת וויפרי למכשיר הדרן:
זה חסום כמובן לצריבה,
מעניין כי מישהו מהפורום הצליח לצרוב
אין מצב
-
@קינג-קומפיוטר .....ועד הרבנים לעניני תקשורת.
-
@יהושע-זופניק אמר בבקשה | התקנת וויפרי למכשיר הדרן:
@קינג-קומפיוטר .....ועד הרבנים לעניני תקשורת.
לא הבנתי
-
אגב אני חושב שזה התנהלות מגעילה של הדרן שהם חוסמים מכשירים שלא משלמים להם די מנוי חודשי
הם עובדים איתם.....
-
@יהושע-זופניק אמור לי מי חבריך ואומר לך מי אתה