בקשת מידע | מכונת גילוח של גרוס הטענה לא נכונה
-
@הרב-משה אם זה היה זרם DC בכזו עוצמה אז אולי היה נשרף רק הפיוז אבל כשמדובר בזרם AC בכזו עוצמה רוב הסיכויים שכל הלוח נשרף
נחכה ל @שלמה-ווייס -
מי שקצת מבין יודע שמקסימום אם לא חשוב המראה אפשר להלחים ישירות למנוע עם חוט ארוך מתקן בטריות שיש בו לא זוכר כמה בטריות (תלוי בעוצמה שצריך לצרף) ושיש לו גם מפסק (הרווח בזה גם הוא שאם נגמרת הבטריה תמיד אפשר להחליף). אבל זה רק אם ממש חבל על הכסף. אני בכל מקרה לא ממליץ לנסות את זה ולא לוקח אחריות. אבל יש לי מכונה עם קומבינה דומה (גרוס הפאתר) שהיא כבר שנתיים פועלת ככה בעוצמה יותר חזקה בהרבה מהמקור.
-
@חייםבמים12 לא צריך מתקן בטריות אפשרת לחבר כבל USB קלאסי והמכונה עובדת (יש לי חבר שעשה את זה)
-
@קינג-קומפיוטר למיטב זכרוני המכונה הזאת דורשת מתח בסביבות 4V ולכן כתבתי ג' בטריות. אבל זה היה ממזמן.
-
@קינג-קומפיוטר אמר בבקשת מידע | מכונת גילוח של גרוס הטענה לא נכונה:
@חייםבמים12 לא צריך מתקן בטריות אפשרת לחבר כבל USB קלאסי והמכונה עובדת (יש לי חבר שעשה את זה)
אתה מתכוון למרות שאין בטריה?
-
@רבנן-ברכו אני לא יודע בדיוק מה הוא עשה, הבטריה נהרסה לו אז אני משער שהוא ניתק את הבטריה ובמקום זה הוא חיבר את הUSB
-
@קינג-קומפיוטר אני ממליץ לך לקנות את המכונה הזו https://he.aliexpress.com/item/4000098579521.html?spm=0.productlist.0.0.1d19492ebNw4BS&algo_pvid=f103a538-cbb3-40aa-ab65-daf0331a3426&algo_exp_id=f103a538-cbb3-40aa-ab65-daf0331a3426-2&pdp_ext_f={"sku_id"%3A"12000018679606106"} היא עולה 19 דולר ותחליף את המגן של הסכין בלבד [שאלתי מו''ץ והוא אמר שזה בסדר]לגבי הכשרות של הפאטר תברר לבד,אני עשיתי את זה ועובד לי מצויין כבר חצי שנה, בטרייה מעולה
-