בירור | המלצה וייעוץ מחשב אסוס זנבוק
-
@בנצי-20 אמר בבירור | המלצה וייעוץ מחשב אסוס זנבוק:
@עניו-כמשה יש לו איכות בניה ממש טובה (הכל כמובן ביחס למחיר ולהשוואה לשאר החברות בטווח מחיר הזה), לגבי מעבד זה תלוי מה אתה קונה ...
מה הכוונה ממש טובה
ביחס לאיזה מחשב אתה משווה אותו בעצם? -
@עניו-כמשה אמר בבירור | המלצה וייעוץ מחשב אסוס זנבוק:
@בנצי-20 החזקת כזה אחד ביד?
ודאי, לא אחד ולא שניים
-
@עניו-כמשה אמר בבירור | המלצה וייעוץ מחשב אסוס זנבוק:
@בנצי-20 אמר בבירור | המלצה וייעוץ מחשב אסוס זנבוק:
@עניו-כמשה יש לו איכות בניה ממש טובה (הכל כמובן ביחס למחיר ולהשוואה לשאר החברות בטווח מחיר הזה), לגבי מעבד זה תלוי מה אתה קונה ...
מה הכוונה ממש טובה
ביחס לאיזה מחשב אתה משווה אותו בעצם?אני משווה אותו לביתי רמה גבוהה (כדוגמת דל לטיטיוד לנובו ת'ינקפד E)
-
@עניו-כמשה
אין לי מחשב כזה, אך שמעתי שהמעבד שלו די חזק (נראה לי של אינטל i7 דור 11), הכרטיס גרפי שלו גם כן של אינטל, לא יודע איזה רמה, הזיכרון שלו די קטן (32 ג"ב), כונן ssd עד ט"ב 1. לא יודע אם חידשתי לך משהו, אך זה המידע שיש לי על המחשב הזה. -
@אדי-המתכנת אמר בבירור | המלצה וייעוץ מחשב אסוס זנבוק:
@עניו-כמשה
אין לי מחשב כזה, אך שמעתי שהמעבד שלו די חזק (נראה לי של אינטל i7 דור 11), הכרטיס גרפי שלו גם כן של אינטל, לא יודע איזה רמה, הזיכרון שלו די קטן (32 ג"ב), כונן ssd עד ט"ב 1. לא יודע אם חידשתי לך משהו, אך זה המידע שיש לי על המחשב הזה.אתה רציני??
זו סדרה, יש לה עשרות דגמים עם כל סוגי המעבדים ובכל גדלי הזיכרון והאחסון, ואפילו כרטיס מסך 3070 -
@בנצי-20 אני שאלתי חבר שיש לו כזה. ולא ידעתי שזו סדרה כל כך גדולה.
אבל לפי דבריך יוצא שכל השרשור הזה מיותר, כי הוא מדבר על סדרה שלמה שכל אחד שם בעוצמה ובאיכות אחרת...זהו שלא לכל סדרה יש תתי דגמים שכוללים מעבדים זיכרונות ראם וכרטיסים גרפים וכו' וכו' שהם שונים אחד מהשני, אבל הבניה של המחשב בגדול היא אותו דבר החומרים הצורה של הבנייה הכל אותו דבר, כשמישהו שואל על איכות בניה אז אפשר להמליץ לו על סדרה ספציפית כמו שאמר בנצי אסוס זנבוק זה כמו ט'ינקפד ולטיטיוד שהם הסדרות החזקות של לנובו ודל
-
@קינג-קומפיוטר אמר בבירור | המלצה וייעוץ מחשב אסוס זנבוק:
@בנצי-20 אני שאלתי חבר שיש לו כזה. ולא ידעתי שזו סדרה כל כך גדולה.
אבל לפי דבריך יוצא שכל השרשור הזה מיותר, כי הוא מדבר על סדרה שלמה שכל אחד שם בעוצמה ובאיכות אחרת...כמו שאמר בנצי אסוס זנבוק זה כמו ט'ינקפד ולטיטיוד שהם הסדרות החזקות של לנובו ודל
כתבתי בכוונה ת'ינקפד E, כי הזנבוק לא מגיע לרמה של ת'ינקפד בכללי - והוא גם לא נועד להתחרות בו, הת'ינקפד יותר חזק ונועד להיות סוס עבודה עוצמתי ופחות נועד להתיפייף כמו הזנבוק (זה לא חסרון, כל אחד והמטרה שלו)