בקשת מידע | סטיק חיבור אוטומטי
-
@איילת-נווה תפעילי את הממשק של ההתחברות ותעלי צילום מסך
-
@אני-אני-1 אמר בבקשת מידע | סטיק חיבור אוטומטי:
@איילת-נווה קודם צריך ללחוץ על הסמל המופיע 2 שורות קודם [הצבעוני]. קיים אצלכם סמל זה ??
הוא צודק, זה הסמל הכחול עם הפסים הכחולים, זה אשף ההתקנה של הסקריפט להרצה אוטומטית, אצלך הכל נראה אחרת לא יודע למה, ניסת את כל השלוש שיש להם אותו שם? משום מה זה נראה לי הראשון. (עם הסמל של הוידיאו)
-
@איילת-נווה מה את מנסה להגיד פה? שזה עבד? שזה לא עבד?
-
@איילת-נווה אבל למה זה פתוח בכרום? זה לא התוכנה עצמה! זה אולי אזור אישי באתר או ממשק ניהול באינטרנט. תפתחי את התוכנה עצמה מתפריט התחל
-
@תורה-צוה-לנו-משה אולי תאמר לי איך אומרים/כותבים נדידה באנגלית
ההגדרות שם באנגלית ובתרגום לא מצאתי נדידה וא"א לעשות חיפוש בעברית -
@איילת-נווה מפה זה נראה לי השני מלמטה.
-
@איילת-נווה טוב. אני צריך להבין כמה דברים. האם יש לך את התוכנה של הסטיק מותקנת על המחשב? אמור להיות שכן, אז תוכלי להעלות תמונה של התוכנה? (לא חלון כרום כמו מקודם)
-
@איילת-נווה תבדקי ב"התחל" אם יש לך שם תוכנה שנקראת ZTE או 4G mobil אולי אולי גם vivo ותנסי לפתוח
לי למשל התוכנה היא vivo וזה נמצא פהאת יכולה גם להקליד את זה בשורת חיפוש של המחשב, זה יחפש לך אם יש כזו תוכנה
-
@איילת-נווה לא, זה פשוט לא נשמע לי הגיוני שיש תוכנה שאין ממשק של עצמה רק בכרום. תחת 4G... אין לך כמה סמלים ללחוץ עליהם?
-
@חייים-א אמר בבקשת מידע | סטיק חיבור אוטומטי:
@איילת-נווה לא, זה פשוט לא נשמע לי הגיוני שיש תוכנה שאין ממשק של עצמה רק בכרום. תחת 4G... אין לך כמה סמלים ללחוץ עליהם?
את יכולה לשלוח צילום מסך של האייקון של התוכנה בתפריט התחל, לפני שפתחת אותו? דומה למה שאני שלחתי מקודם?
-
-
@איילת-נווה צודקת. זה מוזר. תנסי להתקין את היישום בתקייה שהעלית
השלישי מלמטה. לא יזיק. אם זה משנה משהו תעדכני.