בעיה | Your device will boot in 5 seconds
-
@שמעון-0-0 orange state מייצג מכשיר שהבוטלואודר שלו נפתח. ורשום שהמכשיר לא "בטוח" ויידלק תוך 5 שניות ( ניתן לבטל התראות ע"י משחק עם במחיצות הנכונות)
בכל מקרה, כנראה צרבת קובץ בלי לבטל אימות חתימות קודם, או בלי vbmeta פרוץ, לפעמים צריך את שניהם. -
@mefateach אמר בבעיה | Your device will boot in 5 seconds:
@שמעון-0-0 תנסה לעשות אותו דבר רק להחליף ב sp flash tool את מחיצת boot ב boot של מג'יסק
@mefateach אני מנסה לעשות כך, אבל עכשיו הוא תקוע הרבה זמן בלי להראות סימון התקדמות, יש לזה הסבר?
-
@yair אמר בבעיה | Your device will boot in 5 seconds:
@שמעון-0-0 orange state מייצג מכשיר שהבוטלואודר שלו נפתח. ורשום שהמכשיר לא "בטוח" ויידלק תוך 5 שניות ( ניתן לבטל התראות ע"י משחק עם במחיצות הנכונות)
מה שקרה לי שהוא איתחל את עצמו בלולאה אין סופית, ולא הדליק את עצמו כמו שהבטיח...
בכל מקרה, כנראה צרבת קובץ בלי לבטל אימות חתימות קודם, או בלי vbmeta פרוץ, לפעמים צריך את שניהם.
תוכל להסביר בקצרה או לתת לינק למדריך איך עושים את זה נכון?
-
פוסט זה נמחק!
-
@שמעון-0-0 אמר בבעיה | Your device will boot in 5 seconds:
מה שקרה לי שהוא איתחל את עצמו בלולאה אין סופית, ולא הדליק את עצמו כמו שהבטיח...
בכל מקרה, כנראה צרבת קובץ בלי לבטל אימות חתימות קודם, או בלי vbmeta פרוץ, לפעמים צריך את שניהם.
תוכל להסביר בקצרה או לתת לינק למדריך איך עושים את זה נכון?
https://mitmachim.top/topic/28376/מדריך-רוט-למכשירי-אנדרואיד-עם-מעבד-mtk-באמצעות-קובץ-boot-img/1
יש פקודה במדריך איך לסדר את ה vbmeta -
@mefateach אמר בבעיה | Your device will boot in 5 seconds:
@שמעון-0-0 יש אפשרות לבטל אותה!
נו אז תכתוב איך?