עזרה בהגדרות רזולוצייה
-
שיניתי את התצוגה של המחשב דרך 'הגדרות קנה מידה ופריסה' באפשרות 'הגדרות מתקדמות'
ואני לא מצליח לשנות את זה משום שהתצוגה נעשתה גדולה ביותר ואי אפשר להיכנס לתוכן במחשב ובעקבות זה גם לא להגדרות כדי להחזיר את הקנה מידה ופריסה הרגילים. אשמח לעזרה בעניין.
@chv -
ואני לא מצליח לשנות את זה משום שהתצוגה נעשתה גדולה ביותר ואי אפשר להיכנס לתוכן במחשב ובעקבות זה גם לא להגדרות כדי להחזיר את הקנה מידה ופריסה הרגילים. אשמח לעזרה בעניין.
@chv -
@chv -
@יענקי02 ניסיתי דרך הלחצנים, מורכב מאוד. אולי יש קיצור דרך שמשנה את זה במקשים בלי להיכנס להגדרות??
-
@david19 לקחתי הימור והגדלתי הכי גבוה והצלחתי להחזיר
תרשום בחיפוש קנה מידה - שנה את הגודל של הטקסט - הגדרות מתקדמות של קנה מידה - תרשום 125 - ותתנתק כדי שזה יחול, בהצלחה
-
@יענקי02 ניסיתי דרך הלחצנים, מורכב מאוד. אולי יש קיצור דרך שמשנה את זה במקשים בלי להיכנס להגדרות??
-
@חראשו ניסיתי לכתוב בחיפוש קנה מידה ולפריסה וההגדרות נפתחו אבל לא היה לי אפשרות לדפדף בגלל הגודל.
-
@חראשו אני גם לא מצליח להתחבר לרשת. העניין הוא שאין לי אפשרות לתפוס את התצוגה 'ולהחליק' מאזור לאזור [כמו באמצעות הסמן בצד המסך שדרכו מעבירים למעלה או למטה או כמו שמקליקים על חלון פתוח כדי להעבירו ממקום למקום בשולחן העבודה] בתצוגה לא באמצעות העכבר ולא באמצעות הלוח מגע.
-
@חראשו אני גם לא מצליח להתחבר לרשת. העניין הוא שאין לי אפשרות לתפוס את התצוגה 'ולהחליק' מאזור לאזור [כמו באמצעות הסמן בצד המסך שדרכו מעבירים למעלה או למטה או כמו שמקליקים על חלון פתוח כדי להעבירו ממקום למקום בשולחן העבודה] בתצוגה לא באמצעות העכבר ולא באמצעות הלוח מגע.
-
@חראשו לזה ניסיתי לחתור ומצאתי שיש אפשרות להחזיר את ההגדרות לברירת מחדל דרך תפריט הביוס באמצעות לחיצה רציפה על f10 כשהמחשב נדלק אבל לא הצלחתי.
מדובר במחשב ישן שפעל באמצעות חלונות 7 והתקנתי לו כעת חלונות 10 אבל היה בעיה ברזולוציה וחלק מהתצוגה נראתה משוכה ומתוחה כמו שעושים מתיחה בתמונה. לקחתי סיכון וניסיתי לשנות את הקנה מידה ופריסה וזה התוצאה... -
@chv -
@david19
https://www.tenforums.com/tutorials/5990-change-dpi-scaling-level-displays-windows-10-a.html
תמצא דרך לטעון את הקובץ reg
או שתמיר את ה-reg הזה לפקודות שמריצים דרך ה-CMD (ותריץ אותו דרך וינדוס+R, תכתוב CMD ואנטר) -
@david19
https://www.tenforums.com/tutorials/5990-change-dpi-scaling-level-displays-windows-10-a.html
תמצא דרך לטעון את הקובץ reg
או שתמיר את ה-reg הזה לפקודות שמריצים דרך ה-CMD (ותריץ אותו דרך וינדוס+R, תכתוב CMD ואנטר)