בקשה | מכשיר מולטימדיה
-
@אביעד פה יש לך עוד אחד שמסביר את זה היי,
אנסה לתת קצת מידע ממה שהצלחתי לחלץ מהמערכת.
ראשית, אני לא מומחה ולא מהתחום, מה שאני יודע זה בזכות חפירות שלי במערכת ועזרה להמון אנשים שפנו אליי (יש קבוצה בפייס שנקראת "נפגעי גיל קאר ופירסמתי שם פוסט ארוך לפריצה למערכת) וכך הצלחתי להבין בערך איך העסק עובד.אני לא לוקח אחריות על הנעשה במערכת שלכם וכל פעולה שתבצעו היא על אחריותכם הבלעדית.
מומלץ לבדוק את תנאי האחריות של גיל קאר בנוגע לשינוי זה או אחר במערכת.לכל מי שיש לו "פותח מסך" קרי מערכת מקורית ולחיצה ארוכה על כפתור פיזי במערכת מגיעים למערכת של גיל קאר.
מי שיש לו פותח מסך, מזל טוב זכית במערכת "החדשה" (אנדרואיד 5.1 , כן) של גיל קאר והפריצה אליה היא פשוטה מאוד.
הסבר, המערכת של גיל לא חסומה ובעצם מדובר בטאבלט טמבל עם לאנצ'ר של גיל שחוסם את הגישה לחנות (גישה כי לא ניתן להדביק את האיקון כמו שאר האפלקציות בעמוד האפלקציות)
חייבים חבילת גלישה או חיבור וויפי כדי להגיע לחנותנכנסים לוייז
הגדרות
"הצג נגן מולטימדיה"
למטה יש רשימת אפלקציות ללחוץ על אחד מהם
יפתח חלון של "לפתוח באמצעות החנות"
כן רק הפעם (לא כדאי ללחוץ לתמיד כי לעולם לא נדע אם נרצה לפתוח דפדפן)
זהו אתם בחנות
ראשית מומלץ לעדכן את האפלקציות הקיימות.דעתי היא שהמערכת, טיפשה ופשוטה ככל שתהיה, עושה את יעודה, וויז ואולי רדיו אינטרנטי, לכן לא ראיתי סיבה להתקדם לשלב הבא
השלב הבא:
אפשר להחליף לאנצ'ר ואז הכל פרוס בפנייכם כולל החנות.
שימו לב שמדובר במערכת מיושנת וחלשה ולא מומלץ להעמיס עליה.מי שמעוניין בכל זאת להישאר עם הלאנצר של גיל ובכל זאת להגיע לגישה נוחה להגדרות המכשיר (חיבור וייפי,אתחול, הסרת אפלקציות וכ'ו) שידבר איתי בפייס (אתה תדעו למצוא אותי) ואעזור לו בכיף.
חשוב חשוב חשוב.
אל תנסו להתקין אפלקציות מחוץ לחנות
אל תמחקו שום אפלקציה שכבר קיימת.לצורך הנוחות קיימים חיבורי usb ליד רגלי הנוסע, צריך לפרק פאנל תחתון, בכל רכב נמצא במקום אחר, נוח מאוד בהגדרות לעבוד עם עכבר.
לכל שאלה אתם מוזמנים.
לא נכנס לפה הרבה אז עדיף דרך הפייס (חפשו בעמוד נפגעי גיל קאר פוסט ארוך שלי מלפני חודש על פריצה למערכת)מקווה שעזרתי ושלא הרסתי לאף אחד (אלא אם קןראים לך גיל קאר)
תהנו וסעו בזהירות
https://htmag.co.il/phpbb/viewtopic.php?t=331835&start=15 -
@אביעד אמר בבקשה | מכשיר מולטימדיה:
@מוטי-ברנד לא כ"כ הבנתי תכלס' מה אפשר לעשות
זה מפורום אחר יש 2 סוגים עיקריים של מערכות גיל קאר.
- מערכת מובנת- מערכת עצמאית ומצועצעת עם אייקונים מלפני 10 שנים, אין בה שום מידע על הרכב ולרוב תגיע עם מסך טאצ' מלא.
- פותח מסך- רכיב אנדרואיד שמתלבש על המערכת המקורית ברכב, מגיע לאנדרואיד ע"י לחיצה ארוכה על אחד הכפתורים (כפתור home לרוב).
המערכת המובנת של גיל קאר מגיע ללא חנות גוגל וללא כרום וכדי להתקין אפלקציות ראשית יש להתקין חנות ובכלל מומלץ את אפלקציות גוגל סרוויס.
פותח מסך היא מערכת אנדרואיד מלאה כוללת הכל, בד"כ אנדרואיד 5.1 ומותקן בה גם שרותי גוגל מלא כולל חנות וכרום אבל! הלאנצ'ר של גיל קאר לא מציג את האפלקציות הללו (או כמעט כל אפלקציה שתוריד). לכן אפשרי להגיע לחנות דרך הוויז.
בכל מקרה לא מומלץ לשחק יותר מידי עם המערכת ובטח לא להתקין אפלקציות כמו יוטיוב שלא רק לא חוקיות אלא גם מסוכנות לך ולסובבים אותך.
מי שלא מצליח להגיע דרך הוויז שינסה להגיע לדפדפן, אם נפתח כרום, סביר להניח שמותקן גם חנות.
בהצלחה
וסעו בזהירות -
@מוטי-ברנד אמר בבקשה | מכשיר מולטימדיה:
לכל מי שיש לו "פותח מסך" קרי מערכת מקורית ולחיצה ארוכה על כפתור פיזי במערכת מגיעים למערכת של גיל קאר.
מי שיש לו פותח מסך, מזל טוב זכית במערכת "החדשה" (אנדרואיד 5.1 , כן) של גיל קאר והפריצה אליה היא פשוטה מאוד.ומי שאין לו 'פותח מסך' כלומר אין איזה כפתור פיזי שפותח גישה באמצעות לחיצה ארוכה וכדו' למערכת אנדרואיד? יש משהו לעשות?
דבר נוסף האופציה של שיקוף מסך הטלפון על מסך המערכת גם חסום לי. כלומר, האפשרות קיימת ויש גם כפתור פיזי שאמור להפעיל את זה אבל נפתחת לי הודעה שעלי לפנות ליצרן כדי לפתוח אפשרות זו. בקשר לזה ידוע לך משהו?תודה רבה
-
@613-0 אמר בבקשה | מכשיר מולטימדיה:
מישהוא יודע איך ניתן לפרוץ מערכת מולטימדיה ביונדאי \ מיצובישי כדי להכניס עוד אפליקציות
הסתדרת כבר?
יש דרך אחרת ממה שכתב @מוטי-ברנד, ובצורה הזאת יש גם עידכון גירסה למערכת, אז אם לא הסתדרת אני יכול לעזור לך (לאחר חפירה ארוכה ונסיון במערכת יונדאי) -
@613-0 אמר בבקשה | מכשיר מולטימדיה:
@ITAMAR25 אשמח שתעלה את ההדרכה
צריך גם את הקבצים לצורך הפתיחה
מצו"ב קובץ הסבר
פתיחת מולטימדיה יונדאי ומיצובישי.pdf -
@מוטי-ברנד
יש לך קישור לאותם קבצים שהוא כותב שם בקובץ???
כי הוא כותב ממש ברור
ורק חסר הקבצים
תודה מראש -
-
@מוטי-ברנד אלוף אתה
ננסה מחר את הפריצה -
@jdjdjxjxjfjf הצלחת?
-
@יהודה-לוי החלטתי לנסות מהסיבה שחפרתי וראיתי שיש הרבה כאלה שניסו לעשות את זה וזה דפק את המערכת
והיו צריכים ללכת לגיל קאר להחליף את המערכת בעלות גבוהה -
@jdjdjxjxjfjf כתב בבקשה | מכשיר מולטימדיה:
@יהודה-לוי החלטתי לנסות מהסיבה שחפרתי וראיתי שיש הרבה כאלה שניסו לעשות את זה וזה דפק את המערכת
והיו צריכים ללכת לגיל קאר להחליף את המערכת בעלות גבוההאני פתחתי ולא היה שום בעיה והכל תקין
-
@ITAMAR25 איזה אולי תוכל לעזור לי בזה ??
פתחתי ליונדאי ולמעלה הבאתי מדריך (כעת אין לי אפשרות להעלות את הקבצים עצמם, אבל כנראה מה ש @מוטי-ברנד העלה זה אותם קבצים)
-
צריך עזרה תכנית לעשות את זה
@ITAMAR25 כתב בבקשה | מכשיר מולטימדיה:
מצו"ב קובץ הסבר
פתיחת מולטימדיה יונדאי ומיצובישי.pdf -
-
-