בעיה | היוטיוב מבקש עדכון
-
שמתי יוטיוב בשיומי שאני נכנס ליוטיוב הוא עושה לי מסך של עידכון אני לוחץ על עידכון הוא מעביר אותי לחנות פליי אבל החנות פליי לא עובדת
@משישהו-34 אמר בבעיה | היוטיוב מבקש עדכון:
י שאני נכנס ליוטיוב הוא עושה לי מסך של עידכון אני לוחץ על עידכון הוא מעביר אותי לחנות פליי אבל החנות פליי לא עובדת
אז איך שמת?
ואם שמת ב apk אז תשים apk מעודכן! -
שמתי יוטיוב בשיומי שאני נכנס ליוטיוב הוא עושה לי מסך של עידכון אני לוחץ על עידכון הוא מעביר אותי לחנות פליי אבל החנות פליי לא עובדת
-
@משישהו-34
אם אתה לא מוצא מעודכן תוכל לנקות את נתוני האפליקציה (זה יעזור עד לכיבוי האפליקציה) -
י שאני נכנס ליוטיוב הוא עושה לי מסך של עידכון אני לוחץ על עידכון הוא מעביר אותי לחנות פליי אבל החנות פליי לא עובדת
אז איך שמת?
ואם שמת ב apk אז תשים apk מעודכן! -
אז איך שמת?
ואם שמת ב apk אז תשים apk מעודכן!@חיים-גרין אין לי מעודכן זה משהיה באינדקס https://drive.google.com/file/d/1HEBgS2lDtvD7VLZpxSHcAq-iiZvmaZbK/view?usp=sharing
-
@משישהו-34
אם אתה לא מוצא מעודכן תוכל לנקות את נתוני האפליקציה (זה יעזור עד לכיבוי האפליקציה)@איש-אמת איך מנקים נתונים?
-
@איש-אמת איך מנקים נתונים?
-
@יעקב-ויטמן בהגדרות\ישומים\שם תבחר בין האפשרויות ואז את האפליקצית יוטיוב ושם יש אפשרות ניקוי נתונים
אפשר להגיע לזה גם דרך אחסון\אפליקציות\יוטיובפוסט זה נמחק! -
א אלישי העביר נושא זה מ-שיאומי +Qin1s ב-
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות