בעיה | הניד לא עובד בכלל
-
@aaaa גם בעידכון אוטומטי יכול מאוד להיות עידכון של הביוס, וככל הנראה זה מה שקרה, יתכן ויש דיסק הצלה כלשהוא שמיועד לשיחזור הביוס במחשב הזה אבל באופן שהמחשב אינו מראה סימני חיים זה לא אקטואלי, מה שנשאר עכשיו לעשות זה או לצרוב את שבב הביוס מחדש או להלחים שבב ביוס מוכן, תיקון כזה מסתכם בסביבות 400-500 ש"ח ובכל אופן רק לאחר חוה"מ, @dd תעשה חשבון פשוט אם משתלם לך.
-
@dd נתקלתי פעם במחשב טושיבה אומנם שכבה ולא הראה שום סימני חיים לחצתי על כפתור ההדלקה במשך דקה-שתיים ולאחמ"כ שוב לחיצה על כפתור ההדלקה והמחשב נדלק תנסה לוודאות שלא מדובר באיזה מצב שינה עמוק שהמחשב לא יודע איך לצאת ממנו
תנתק מהמטען תוציא את הבטריה תלחץ על הכפתור של ההדלקה כמה פעמים וכו' לחיצות ארוכות/קצרות לפעמים זה עוזר
בהצלחה -
@קינג-קומפיוטר תודה רבה לכולם , על העצה של קינג קומפיוטר ניסו את הלחיצה הארוכה ואח"כ הקצרה ולא התעורר לחיים ואילו להוציא את הסוללה היא מובנית בפנים ולא רוצים לפתוח מחשש שיקלקלו דברים אחרים עם בכל זאת יש עוד עצות פתוחים לנסות מדובר במחשב חדש של כמה חודשים וממש חבל
-
@dd אמר בבעיה | הניד לא עובד בכלל:
@קינג-קומפיוטר תודה רבה לכולם , על העצה של קינג קומפיוטר ניסו את הלחיצה הארוכה ואח"כ הקצרה ולא התעורר לחיים ואילו להוציא את הסוללה היא מובנית בפנים ולא רוצים לפתוח מחשש שיקלקלו דברים אחרים עם בכל זאת יש עוד עצות פתוחים לנסות מדובר במחשב חדש של כמה חודשים וממש חבל
לפנות לאחריות
-
@a0533057932 אמר בבעיה | הניד לא עובד בכלל:
לפנות לאחריות
צודק שזה מה שצריך לעשות דבר ראשון במקרה של מחשב חדש, מאד מקווה שהאחריות מכסה משהו.... עד כמה שזכור לי מעולם לא קיבלתי איזשהו תיקון חינם/החלפה במסגרת האחריות בישראל, תמיד אבל תמיד הם מוצאים איך להשתמט מהאחריות איך אמר פעם מישהו האחריות בישראל היא אחריות מושלמת אך ללא כיסוי...
-
@שלמה-ווייס אמר בבעיה | הניד לא עובד בכלל:
@a0533057932 אמר בבעיה | הניד לא עובד בכלל:
לפנות לאחריות
צודק שזה מה שצריך לעשות דבר ראשון במקרה של מחשב חדש, מאד מקווה שהאחריות מכסה משהו.... עד כמה שזכור לי מעולם לא קיבלתי איזשהו תיקון חינם/החלפה במסגרת האחריות בישראל, תמיד אבל תמיד הם מוצאים איך להשתמט מהאחריות איך אמר פעם מישהו האחריות בישראל היא אחריות מושלמת אך ללא כיסוי...
אני קיבלתי לוח m חדש לחלוטין ועוד רמקולים
למרות שלמרבה הצחוק הכל היה בעיה בעדכון ביוס
ושנמוך הגרסה סידר את הבעיהוכן בעבר היה לי ניסיון מאד טוב באחריות של לנובו
-
@a0533057932 מעולם לא הייתי צריך לאחריות של לנובו ולכן איני מכיר אותם, דיברתי בכללי על המושג "אחריות" בישראל