בעיה | מחקתי את המשגר יישומים והמכשיר לא עולה
- 
@שלום-כהן אני צריך עזרה דחופה 
 מחקתי את הלאנצר שלי מהנגן אנדרואיד שלי דרך ADB ועשיתי ריסטארט והנגן נתקע על מסך ההפעלה.
 יש אפשרות להחזיר את זה חזרה?
- 
 מחקתי את הלאנצר שלי מהנגן אנדרואיד שלי דרך ADB ועשיתי ריסטארט והנגן נתקע על מסך ההפעלה.
- 
@מישהו12 אמר בבעיה | מחקתי את המשגר יישומים והמכשיר לא עולה: @יום_שמח ברור שהוא יתקע. 
 החומר שבתוכו חשוב לך?לא 
- 
@יום_שמח אוקיי, צריך להגיע לריקברי.אין לי בדיוק מושג איך תוכל להגיע לשם, אבל אם תכתוב איזה נגן זה, אחרים ידעו מן הסתם. @מישהו12 אמר בבעיה | מחקתי את המשגר יישומים והמכשיר לא עולה: @יום_שמח אוקיי, צריך להגיע לריקברי.אין לי בדיוק מושג איך תוכל להגיע לשם, אבל אם תכתוב איזה נגן זה, אחרים ידעו מן הסתם. H8 של חברת RUIZU https://he.aliexpress.com/item/1005002135239566.html?spm=0.12057483.detail.3.68aa273fbOzmGA 
- 
@מישהו12 אמר בבעיה | מחקתי את המשגר יישומים והמכשיר לא עולה: @יום_שמח אוקיי, צריך להגיע לריקברי.אין לי בדיוק מושג איך תוכל להגיע לשם, אבל אם תכתוב איזה נגן זה, אחרים ידעו מן הסתם. H8 של חברת RUIZU https://he.aliexpress.com/item/1005002135239566.html?spm=0.12057483.detail.3.68aa273fbOzmGA 
- 
@אריאלל אמר בבעיה | מחקתי את המשגר יישומים והמכשיר לא עולה: @יום_שמח היה לך בזה משגר נוסף שמותקן? כן. 
 העניין הוא שגם שמתקינים משגר נוסף עם לוחצים על הלחצן האמצעי הוא מעביר למשגר היצרן.
- 
- 
@אריאלל אמר בבעיה | מחקתי את המשגר יישומים והמכשיר לא עולה: @יום_שמח אבל אם הגדרת כבררית מחדל, גם שמחקת את המובנה הוא אמור להעלות לך בהפעלה? ככה היה נראה לי @דוד-1 אמר בבעיה | מחקתי את המשגר יישומים והמכשיר לא עולה: @יום_שמח אמר בבעיה | מחקתי את המשגר יישומים והמכשיר לא עולה: יש אפשרות להחזיר את זה חזרה? אתה צריך לאפס את הנגן לברירת מחדל תעשה דרך הריקברי איך אני עושה את זה 
- 
חוצמזה @שלום-כהן או ישהו אחר אמרו שADB לא מוחק הוא רק מסתיר, ואיתו אני מצליח להתחבר השאלה אם יש אפשרות דרך הADB 
- 
@אריאלל אמר בבעיה | מחקתי את המשגר יישומים והמכשיר לא עולה: @יום_שמח אבל אם הגדרת כבררית מחדל, גם שמחקת את המובנה הוא אמור להעלות לך בהפעלה? ככה היה נראה לי @דוד-1 אמר בבעיה | מחקתי את המשגר יישומים והמכשיר לא עולה: @יום_שמח אמר בבעיה | מחקתי את המשגר יישומים והמכשיר לא עולה: יש אפשרות להחזיר את זה חזרה? אתה צריך לאפס את הנגן לברירת מחדל תעשה דרך הריקברי איך אני עושה את זה 
- 
@מישהו12 אמר בבעיה | מחקתי את המשגר יישומים והמכשיר לא עולה: @יום_שמח אתה צריך להכנס לריקברי ולאפס את המכשיר! יש מצב שאין בזה אפשרות? כרגע הוא עדיין תקוע לי על הלוגו כבר חצי שעה 
- 
@מישהו12 אמר בבעיה | מחקתי את המשגר יישומים והמכשיר לא עולה: @יום_שמח אתה צריך להכנס לריקברי, אתה יודע איך? לא 
- 
@מישהו12 אמר בבעיה | מחקתי את המשגר יישומים והמכשיר לא עולה: @יום_שמח צריך שמישהו יסביר איך. מי מתמצא בזה פה? @יום_שמח 
 בהרבה מכשירי mtk מגיעים לריקברי בצורה הבאה
 כשהמכשיר כבוי לוחצים על ווליום תחתון + לחצן ההפעלה לחיצה ארוכה, עד שנדלק ונפתח תפריט של 3 אפשרויות או ריקברי או פסטבוט וכו'
 בתפריט הזה מנווטים ובוחרים בריקברי,
 אם זה לא עובד יש גם הרבה מאוד מכשירים שמגיעים לזה בווליום עליון + לחצן ההפעלה,
 תנסה את כל סוגי השילובים שעולים לך בראש עד שתגיע לנכון