בעיה | מחקתי את המשגר יישומים והמכשיר לא עולה
- 
@מישהו12 אמר בבעיה | מחקתי את המשגר יישומים והמכשיר לא עולה: adb reboot recovry עשיתי אבל עשכשיו הוא תקוע על מפעיל אפליקציות לנסות שוב או לחכות? 
- 
- 
@מישהו12 אמר בבעיה | מחקתי את המשגר יישומים והמכשיר לא עולה: @יום_שמח לא יודע למה לא לעשות שוב הפעלה מחדש? 
- 
@מישהו12 אמר בבעיה | מחקתי את המשגר יישומים והמכשיר לא עולה: @יום_שמח אתה יכול לנסות. הוא נדפק. 
 נדלק מחדש והיה לו מסך מרוצד אם אותה תמונה אחרונה ולאט לאט נכבה וזהו@יום_שמח אמר בבעיה | מחקתי את המשגר יישומים והמכשיר לא עולה: @מישהו12 אמר בבעיה | מחקתי את המשגר יישומים והמכשיר לא עולה: @יום_שמח אתה יכול לנסות. הוא נדפק. 
 נדלק מחדש והיה לו מסך מרוצד אם אותה תמונה אחרונה ולאט לאט נכבה וזהויש פיתרון או שלפח? 
- 
@יום_שמח אמר בבעיה | מחקתי את המשגר יישומים והמכשיר לא עולה: @מישהו12 אמר בבעיה | מחקתי את המשגר יישומים והמכשיר לא עולה: @יום_שמח אתה יכול לנסות. הוא נדפק. 
 נדלק מחדש והיה לו מסך מרוצד אם אותה תמונה אחרונה ולאט לאט נכבה וזהויש פיתרון או שלפח? 
- 
- 
אני ממליץ על נובה @דניאל-שיין אמר בבעיה | מחקתי את המשגר יישומים והמכשיר לא עולה: אני ממליץ על נובה יש לך את זה בקובץ אולי? 
- 
@דניאל-שיין אמר בבעיה | מחקתי את המשגר יישומים והמכשיר לא עולה: אני ממליץ על נובה יש לך את זה בקובץ אולי? 
- 
@mefateach אמר בבעיה | מחקתי את המשגר יישומים והמכשיר לא עולה: @יום_שמח תבקש ממשהו שיש לו את המכשיר הזה שישאב או שתגגל אבל לא יודע כמה סיכוים שתמצא בעיה כפולה 
 אין איזה אפליקציה שמאפסת?
- 
@דניאל-שיין אמר בבעיה | מחקתי את המשגר יישומים והמכשיר לא עולה: אני ממליץ על נובה יש לך את זה בקובץ אולי? @יום_שמח לאונצ'ר נובה_6.0-beta5.apk 
 בבקשה. מקוה שמתאים לגרסת האנדרואיד שלך.
- 
@mefateach אמר בבעיה | מחקתי את המשגר יישומים והמכשיר לא עולה: @יום_שמח תבקש ממשהו שיש לו את המכשיר הזה שישאב או שתגגל אבל לא יודע כמה סיכוים שתמצא בעיה כפולה 
 אין איזה אפליקציה שמאפסת?
- 
@יום_שמח לאונצ'ר נובה_6.0-beta5.apk 
 בבקשה. מקוה שמתאים לגרסת האנדרואיד שלך.Nova_Launcher_2c489f71.apk 
 אם לא, תנסה את זה