בעיה | שיואמי S1 - איך מסדרים ווצאפ ווב במחשב, כשלסלולרי אין מצלמה? זה ממש קריטי לי... תודה!
-
אני מוכרח ווצאפ ווב במחשב. אבל אין לי דרך לסרוק לטלפון את קוד QR המופיע בווצאפ ווב שבמחשב - כי לטלפון כידוע אין מצלמה.
יש איזה דרך? שאם לא כן -איאלץ לעשוב את המכשיר...:( -
@rivka131415 במחשב יש נטפרי?
אם לא, יש כאן בפורום מדריך איך לעשות את זה -
@rivka131415 אמר בבעיה | שיואמי S1 - איך מסדרים ווצאפ ווב במחשב, כשלסלולרי אין מצלמה? זה ממש קריטי לי... תודה!:
אני מוכרח ווצאפ ווב במחשב. אבל אין לי דרך לסרוק לטלפון את קוד QR המופיע בווצאפ ווב שבמחשב - כי לטלפון כידוע אין מצלמה.
יש איזה דרך? שאם לא כן -איאלץ לעשוב את המכשיר...:(דרך מאד מאד מסובכת
מחייבת מכשיר אנדרואיד נוסף עם מצלמה וכ’
וגם אז ספק רב עם יעבוד -
@a0533057932 יש אפשרות לחבר מצלמת עם WIFI לא?
-
@a0533057932 יש לי אכן מכשיר חכם אנדרואיד, תכל'ס אשמח לנסות לפני שאני איאלץ לזרוק את השיאומי...
-
@rivka131415
לכאורה חיבור בסמארטפון ואז להעביר את את אפליקציית וואצפ עם אפליקציית טיטניום יעזור (לא בדקתי) -
@אהרן-שובקס אמר בבעיה | שיואמי S1 - איך מסדרים ווצאפ ווב במחשב, כשלסלולרי אין מצלמה? זה ממש קריטי לי... תודה!:
@rivka131415
לכאורה חיבור בסמארטפון ואז להעביר את את אפליקציית וואצפ עם אפליקציית טיטניום יעזור (לא בדקתי)אכן זה אמור להיות הדרך
הנקודה היא שלמיטב ידיעתי גיבוי טיטניום לא עובד חלק בשיאומי וכו' -
@a0533057932 אמר בבעיה | שיואמי S1 - איך מסדרים ווצאפ ווב במחשב, כשלסלולרי אין מצלמה? זה ממש קריטי לי... תודה!:
לא עובד חלק בשיאומי
מה הכוונה איפה זה נתקע?
-
@a0533057932 למה מסובכת ? כיום בגרסת הבטא , שווטסאפ מאפשרים עד 4 מכשירים , אפשרי לקחת מכשיר חכם עם מצלמה להפעיל בו את הווטסאפ ואז לסרוק את הווב..
-
@אהרן-שובקס אשמח מאוד להסבר יותר מפורט..
הכוונה לחבר את השיואמי+הסמארטפון למחשב, ואז לגבות גיבוי טיטניום את השיואמי, ואז להעביר את תיקיית הווצאפ מהגיבוי לסמארטפון?
תודה!! -
@avramk100 אבל אז לא יהיה ווצאפ בשיואמי..
השיואמי כיום משמש אותי לניידות ברחוב, וחשוב לי שיהיה בו ווצאפ -
@rivka131415 כן יהיה. עפ ההסבר שלהם אפשר עד 4 מכשירים
-
@rivka131415
הפוך.
דבר ראשון אתה מתחבר לחשבון וואצפ דרך הסמארטפון ואז אתה סורק את ה qr במחשב ואז אתה עושה גיבוי טיטניום בסמארטפון לאפליקציית וואצפ ואז מעביר את תיקיית טיטניום לשיאומי ושיאומי אתה עושה ייבוא ע"י טיטניום
בהצלחה! -
@avramk100
מה זה יעזור לו?
הוא רוצה שיהיה לו וואצפ גם בשיאומי וגם במחשב -
@אהרן-שובקס סורק את הברקוד מהסמארטפון בווב, ואחכ מסיר את האפליקצייה/מתנתק בסמארטפון. רק פעח אחת
-
@avramk100 מניסון - זה מחייב ש"מכשיר האם" יסרוק קוד RQ של המכשיר שבו יהיה ווצאפ ווב. והשיואמי לא יכול לסרוק.
(ואם אעשה שהסמארטפון יהיה "מכשיר האם", אז בשיואמי (בשלי לפחות) לא יהיה ניתן להפעיל וואצפ ווב - כי אין בו דפדפן. (ו-ווצאפ ווב בנוי על כך כשדף הדפדפן עם הווצאפ פתוח - אז הוא מקבל הודעות וכו') -
@rivka131415 אני מסביר לך שהיום לא צריך מכשיר אם. היום המכשיר יכול להיות מכובה והווצאפ ווב יעבוד
-
@אהרן-שובקס אז בשביל זה צריך שתהיה אפליקציית טיטניום גם בשיואמי?
-
@avramk100
לכאורה ברגע שתחבר את הוואצפ למכשיר אחר הווב לא יעבוד לך (מהיגיון בלבד לא בדקתי את זה)