בעיה | שיואמי S1 - איך מסדרים ווצאפ ווב במחשב, כשלסלולרי אין מצלמה? זה ממש קריטי לי... תודה!
-
@אהרן-שובקס אז בשביל זה צריך שתהיה אפליקציית טיטניום גם בשיואמי?
-
@avramk100
לכאורה ברגע שתחבר את הוואצפ למכשיר אחר הווב לא יעבוד לך (מהיגיון בלבד לא בדקתי את זה) -
@rivka131415
נכון -
@avramk100 לא הלך. עשיתי כך. וברגע שהעברתי את הווצאפ לשיואמי, המחשב התנתק גם הוא, וביקש סריקה חוזרת של הקוד...
-
פוסט זה נמחק!
-
@אהרן-שובקס אוקיי.. אז תכל'ס אצטרך להחליף גירסא חדשה בשיואמי (הגירסה הנוכחית נעולה בפני התקנות עם חנות המכילה כמה אפליקציות בודדות ממש).
אז אשמח להמלצה על גירסא הכוללת תומך כשר+פתוחה להתקנות (כולל של קבצי APK ).. (אין צורך בגוגל-פליי פתוח לגמרי, אלא מספיק אפליקציות בסיסיות ושימושיות) -
@rivka131415 הייתי ממליץ על הגירסא של @שלום-כהן אבל לא מניסיון אלא כפי מה שנראה על פניו.
-
@rivka131415 אמר בבעיה | שיואמי S1 - איך מסדרים ווצאפ ווב במחשב, כשלסלולרי אין מצלמה? זה ממש קריטי לי... תודה!:
אז אשמח להמלצה על גירסא הכוללת תומך כשר+פתוחה להתקנות (כולל של קבצי APK ).. (אין צורך בגוגל-פליי פתוח לגמרי, אלא מספיק אפליקציות בסיסיות ושימושיות)
הגרסא של מאיר - היא הכי פתוחה..
פרטים ליצירת קשר: MEIR בטלגרם
מייל: meirtorj@gmail.com -
@יושב-אהלים אמר בבעיה | שיואמי S1 - איך מסדרים ווצאפ ווב במחשב, כשלסלולרי אין מצלמה? זה ממש קריטי לי... תודה!:
הגרסא של מאיר - היא הכי פתוחה..
@rivka131415 אמר בבעיה | שיואמי S1 - איך מסדרים ווצאפ ווב במחשב, כשלסלולרי אין מצלמה? זה ממש קריטי לי... תודה!:
(אין צורך בגוגל-פליי פתוח לגמרי, אלא מספיק אפליקציות בסיסיות ושימושיות)
-
@rivka131415 אם אתה הולך להשתמש הרבה בווצאפ, ואתה לא צריך הרבה אפליקציות, כדאי לך לקחת את אחת הגרסאות שתיקנו בה את הבאג בווצאפ... (ידוע לי למשל על הגרסה של @שלום-כהן ושל MEIR).
-
@אהרן-שובקס אתה יודע מניסיון על כאלו שזה עזר להם?