בקשה | אפליקציות ניווט ללא צורך כלל באינטרנט
-
-
@googie אמר בבקשה | אפליקציות ניווט ללא צורך כלל באינטרנט:
@צדיק-תמים תודה רבה אגב יש אפשרות לגלול את המפה בטלפון מקשים?
אפשר לשחק עם הגו'יסטיק, אבל זה ממש נואש...
רק בגרסה של הוועדה יש igo מותאם מקשים.@googie אמר בבקשה | אפליקציות ניווט ללא צורך כלל באינטרנט:
ולשטח כמו עמוד ענן רק בלי אינטרנט יש?
אני לא מכיר... אבל ייתכן שיש.
-
@googie אמר בבקשה | אפליקציות ניווט ללא צורך כלל באינטרנט:
@צדיק-תמים יש לך מושג אם בהתחלה זה יהיה מחובר לאינטרנט זה יעבוד לי אח"כ גם בלי?
על מה אתה מדבר?
-
@googie לי יש את מפות שביל נט דרך אפליקצית twonav האפליקציה הזאת טובה יותר מעמוד ענן כיון שהיא מנווטת מתוך שבילי השטח ממש כמו בכביש אם סימונים לפנות ימינה או שמאלה וכמו כן תומכת מסלולי הליכה באותה צורה
אני יכול לספק את לכל המעונין במחיר מוזל (שליש מהמחיר המקורי) וזה כולל מתנה את האפליקציה הפרימיום שלהם, (אני מספק את זה כיון שאם קונים את האפליקציה מקבלים אישור לשלש התקנות ואני התקנתי רק על אחד)
לכל המעונין יכול לתקשר איתי במייל hvusv4531@gmail.com -
@הגיבן יש את זה גם להורדה חינם (זה מועתק מהאתר הרשמי שלהם, אבל כרגע כתוב שזה "אזל מהמלאי", אם כי אני אישית לא הצלחתי להכניס את המפות לתוכנה)
מפות שבילי ישראל מעודכן ליולי 2021
מפת שבילי ישראל מאפשרת תכנון וניווט ללא צורך בחיבור לאינטרנט.
המפה בכיסוי של כל ישראל, וכוללת דרכי עפר, סינגלים, כבישים ונקודות עניין (מעיינות, תחנות דלק, חניוני לילה, ברזיות...)
המפה איננה דורשת חיבור לאינטרנט לצורך ביצוע התכנון והניווט.התקנה
יש להוריד למכשיר תוכנת ניווט, אם זה מחשב נוריד את התוכנה החינמית מכאן, אם זה מכשיר אנדרואיד נוריד את האפליקציה מכאן, ואם זה מכשיר iPhone/iPad, נתקין את האפליקציה מהחנות הרשמית.לאחר מכן יש להוריד את המפה למחשב הביתי, ולהעבירה אל הספריות המתאימות במחשב הביתי ובמכשיר הניווט.
הורדת המפות למחשב הביתי מבוצעת באמצעות קישור להורדת מפת שבילי ישראל (גירסת יולי 2021).
לאחר ההורדה, יש להעתיק את המפה לספריית המפות במכשיר הניווט (
TwoNavData\Maps
) ובתוכנה במחשב הביתי (MyDocument\CompeGPS\Maps
).הסבר על העברת קבצים לאייפון/אייפד ניתן למצוא בקישור הזה.
השימוש במפות אפשרי במחשב הביתי לצורך תכנון - בתכנת LAND החינמית והמלאה, ניווט עם סמרטפונים/טאבלטים מבוססי iOS/אנדרואיד עם אפליקציית TwoNav Premium, ובמכשירי ניווט יעודיים/מוקשחים שניתן למצוא בקישור.
סרטון הדגמה של תכנון אוטומטי (במחשב ביתי, באמצעות גירסת Land Standart:
https://youtu.be/o61irno0K0g
לניווט אוטומטי עם אפליקציית TwoNav או מכשירי הניווט של TwoNav יש לוודא בחירה של מוד ניווט אוטומטי, ולאחר מכן לנווט אל נקודת עניין ("התחל נווט אל מקום").- לתמיכה חינמית דרך המייל, ניתן לפנות לכתובת vip-support@TwoNav.co.il.
- הסברי תפעול נוספים ראה כאן.
- הסבר על התקנת התוכנה.
-
@מישהו12 לא הבנתי את השאלה, את כל הנ"ל הם כתבו, לא זוכר אם זה היה באתר שלהם או שקיבלתי למייל אחרי הרשמה.
לא שילמתי משהו בשביל זה.
כמו שכתבתי@צדיק-תמים אמר בבקשה | אפליקציות ניווט ללא צורך כלל באינטרנט:
זה מועתק מהאתר הרשמי שלהם, אבל כרגע כתוב שזה "אזל מהמלאי"
-
@צדיק-תמים אמר בבקשה | אפליקציות ניווט ללא צורך כלל באינטרנט:
@הגיבן יש את זה גם להורדה חינם (זה מועתק מהאתר הרשמי שלהם, אבל כרגע כתוב שזה "אזל מהמלאי", אם כי אני אישית לא הצלחתי להכניס את המפות לתוכנה)
מפות שבילי ישראל מעודכן ליולי 2021
מפת שבילי ישראל מאפשרת תכנון וניווט ללא צורך בחיבור לאינטרנט.
המפה בכיסוי של כל ישראל, וכוללת דרכי עפר, סינגלים, כבישים ונקודות עניין (מעיינות, תחנות דלק, חניוני לילה, ברזיות...)
המפה איננה דורשת חיבור לאינטרנט לצורך ביצוע התכנון והניווט.התקנה
יש להוריד למכשיר תוכנת ניווט, אם זה מחשב נוריד את התוכנה החינמית מכאן, אם זה מכשיר אנדרואיד נוריד את האפליקציה מכאן, ואם זה מכשיר iPhone/iPad, נתקין את האפליקציה מהחנות הרשמית.לאחר מכן יש להוריד את המפה למחשב הביתי, ולהעבירה אל הספריות המתאימות במחשב הביתי ובמכשיר הניווט.
הורדת המפות למחשב הביתי מבוצעת באמצעות קישור להורדת מפת שבילי ישראל (גירסת יולי 2021).
לאחר ההורדה, יש להעתיק את המפה לספריית המפות במכשיר הניווט (
TwoNavData\Maps
) ובתוכנה במחשב הביתי (MyDocument\CompeGPS\Maps
).הסבר על העברת קבצים לאייפון/אייפד ניתן למצוא בקישור הזה.
השימוש במפות אפשרי במחשב הביתי לצורך תכנון - בתכנת LAND החינמית והמלאה, ניווט עם סמרטפונים/טאבלטים מבוססי iOS/אנדרואיד עם אפליקציית TwoNav Premium, ובמכשירי ניווט יעודיים/מוקשחים שניתן למצוא בקישור.
סרטון הדגמה של תכנון אוטומטי (במחשב ביתי, באמצעות גירסת Land Standart:
https://youtu.be/o61irno0K0g
לניווט אוטומטי עם אפליקציית TwoNav או מכשירי הניווט של TwoNav יש לוודא בחירה של מוד ניווט אוטומטי, ולאחר מכן לנווט אל נקודת עניין ("התחל נווט אל מקום").- לתמיכה חינמית דרך המייל, ניתן לפנות לכתובת vip-support@TwoNav.co.il.
- הסברי תפעול נוספים ראה כאן.
- הסבר על התקנת התוכנה.
זה לא שביל נט
זה מפות יותר פשוטות -
-