בעיה | הורדה/הרשמה מאתר repack.me
-
@קינג-קומפיוטר אמר בבעיה | הורדה/הרשמה מאתר repack.me:
אני מתקין הרבה תוכנות ממנו ואין לי בעיות בכלל
אתה לא אמור לראות משהו אם יש וירוסים במיוחד היום ובמיוחד אם כתב אותם מישהו שרוצה להשיג משהו (כמו לדוגמא לשאוב ממך מידע)
אם האנטי וירוס מזהה אז יש מקום לחשוש ואי אפשר להסתמך על "אף פעם לא הרגשתי כלום" ואת הקבצים של ESET repack תמיד מזהה -
@מתכנת-חובב עם יד על הארנק.. כי חברות הגנות וירוסים משתפות לא פעם עם חברות התוכנה פעולה..
-
@מתכנת-חובב אמר בבעיה | הורדה/הרשמה מאתר repack.me:
אתה לא אמור לראות משהו אם יש וירוסים במיוחד היום ובמיוחד אם כתב אותם מישהו שרוצה להשיג משהו (כמו לדוגמא לשאוב ממך מידע)
ברור שאני לא מסתמך על המלצות של אתר כזה או אחר אני מדבר מהנסיון שלי שהתקנתי הרבה תוכנות ולא נתקלתי בוירוסים
בנוסף, מי שגולש באינטרנט מסונן מוגן מרוב הבעיות של גניבת מידע כי הסינון חוסם את התעבורה לשרת ש"גונב" את החומר@מתכנת-חובב אמר בבעיה | הורדה/הרשמה מאתר repack.me:
אם האנטי וירוס מזהה אז יש מקום לחשוש ואי אפשר להסתמך על "אף פעם לא הרגשתי כלום" ואת הקבצים של ESET repack תמיד מזהה
ודאי שאיסט מזהה אבל איסט לא מפרטים לך למה בתור מה זה מזוהה אלא רק בתור קובץ מסוכן למה? כי זה פרוץ אבל זה לא אומר שיש בעיה של וירוסים
-
@avramk100 @קינג-קומפיוטר שניכם צודקים אבל תמיד צריך להיזהר ולא לסמוך על כל מיני תירוצים
-
@aaaa דווקא לי הוא מוריד ללא סיסמא
-
@יושב-אהלים אתה בטוח שלא נשארת פשוט מחובר
כי לי הוא לא נותן -
@יושב-אהלים אמר בבעיה | הורדה/הרשמה מאתר repack.me:
אני גולש מהניד אולי לכן
מוזר, ניסתי עכשיו גלישה במצב נייד (עם ריענון) גם בגלישה בסתר, ולא עבד
-
-