עזרה | מחקתי ת'יישום המקורי וגם המוחלף לא עולה לי עכשיו.....
-
תגובה: בירור | תגובה ל מדריך-איך להגדיר ביישום שיחליף את היישומים המובנים בנוקיה 208
אשמח לפיתרון לנושא זה תודה -
תגובה: בירור | תגובה ל מדריך-איך להגדיר ביישום שיחליף את היישומים המובנים בנוקיה 208
אשמח לפיתרון לנושא זה תודה -
אשמח לפיתרון לנושא זה תודה@y058 אמר במחקתי ת'יישום המקורי וגם המוחלף לא עולה לי עכשיו.....:
אשמח לפיתרון לנושא זה תודהאיפוס יעזור ויופיע לך בתפריט היישום המחליף
לא זוכר אבל אם צריך איפוס מלא או הגדרות -
אשמח לפיתרון לנושא זה תודה@y058 אמר במחקתי ת'יישום המקורי וגם המוחלף לא עולה לי עכשיו.....:
אשמח לפיתרון לנושא זה תודהזה קרה לי בנוקיה 3310 (לוח יהודי) עשיתי שחזור הגדרות יצרן וחזר לי
-
@y058 אמר במחקתי ת'יישום המקורי וגם המוחלף לא עולה לי עכשיו.....:
אשמח לפיתרון לנושא זה תודהאיפוס יעזור ויופיע לך בתפריט היישום המחליף
לא זוכר אבל אם צריך איפוס מלא או הגדרות -
@משה-144 תודה רבה!!!
עשיתי איפוס הגדרות ולא הלך....
אם התכוונת לאפס לגמרי ולמחוק תטלפון... לא נראה לי כרגע... -
@משה-144
לא עזר לי....
אולי אין לי בדיוק ת'יישום המקורי ....
אם יש לך אשמח אם תשלח לי....
אגב: גם ב'חיצים' במקש העליון תמיד היה נפתח הלוח וכעת מצלמה... שהרסו אותה ועדת הרבנים....
(יתכן שאפשר להגדיר ת'לוח למצלמה בגירסה יותר מתקדמת?????
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות