סקר | כנסו להצביע | באיזה פלטפורמה תבנה את האתר שלך
-
@מנחם-ציון @איציק-דייטש זה לא רלוונטי להוסיף את האופצייה הזו, כיון שכל מתכנת כותב בשפה שלו.
html זה הבסיס, וחייב גם php ולעיצוב css, ויבוא מתכנת שיאמר שהוא חייב שפות אחרות.
כך שסקר בנושא זה חייב להיות ספציפי לפלטפורמה.ולנושא הסקר; אין באמת ספק שוורדפרס לוקח.
עם מאפיין ומעצב ומתכנת טוב, אפשר להגיע השמימה. -
@מנחם-ציון אמר בסקר | כנסו להצביע | באיזה פלטפורמה תבנה את האתר שלך:
@אנדרואיד סורי על הבוטות אבל זה שטויות במיץ פלפלים ורודים...
אני דווקא בעד בוטות.. רק ככה מבינים אחד את השני
אבל מה שכתבתי הוא אמת לאמיתה.
אתה יכול לפתוח סקר באיזו שפה הכי נוח לכתוב אתר, אבל אתה לא יכול להוסיף אופצייה של html ו-css כשמסקרים פלטפורמה! -
ולכן כשמדובר על אתרים פשוטים יכולה להיות אופציה בסקר של HTML וCSS...
שוב, HTML ו-CSS הם לא פלטפורמה.
-
@אנדרואיד נכון... אבל לא חייבים להשתמש בפלטפורמה ונראה לי שבסקר כדאי שיהיה אופציה של אני לא משתמש בשום פלטפורמה...
יפה.
אם זה יהיה הסקר, תוכל להוסיף את מה שרצית.. -
@אנדרואיד אמר בסקר | כנסו להצביע | באיזה פלטפורמה תבנה את האתר שלך:
@מנחם-ציון @איציק-דייטש זה לא רלוונטי להוסיף את האופצייה הזו, כיון שכל מתכנת כותב בשפה שלו.
html זה הבסיס, וחייב גם php ולעיצוב css, ויבוא מתכנת שיאמר שהוא חייב שפות אחרות.
כך שסקר בנושא זה חייב להיות ספציפי לפלטפורמה.לא התכוונתי ספציפית HTML ו CSS התכוונתי לומר בקוד ובתכנות ולא בפלטפורמה!
בכל אופן אני הייתי משתמש בפלטפורמת node.js -
@איציק-דייטש סליחה על ההתערבות, אבל כל אחד פה מדבר על משהו אחר. מה שנקרא שיח חרשים..
@אפרושי-מאיסורא מדבר על פלטפורמות שכוללות בקאנד ופרונטאנד, שלא צריך יותר מדי ידע בתכנות בשביל להתעסק איתם.
ואז בא @sh774 ומביא את github pages שזה אחלה דבר, אבל זו פלטפורמה לאתרים סטטיים בלבד ללא בקאנד.
ואז מציעים פה HTML ו - CSS שלא מוגדרים כפלטפורמה בכלל,
ובא @איציק-דייטש וטוען שהוא מעדיף את node.js שזו פלטפורמה להרצת קוד JS על המערכת הפעלה (פופולארי לשרתי WEB ומה שנקרא בקאנד).
בקיצור, סוג של שיח חרשים..
נ.ב. @איציק-דייטש אל תבין אותי לא נכון, גם אני הייתי מעדיף להשתמש ב - node כמו בן אדם מאשר כל האפשרויות שהציעו פה.. אבל זה לא כ"כ הנידון פה להבנתי. -
@מוטי-אורן אמר בסקר | כנסו להצביע | באיזה פלטפורמה תבנה את האתר שלך:
ואז מציעים פה HTML ו - CSS שלא מוגדרים כפלטפורמה בכלל,
אלו הם מילותיי.