באג | נגמר לי הסוללה מהר בשיומי
-
נגמר לי הסוללה מהר בשיומי מקשים ובהגדרות בסוללה כתוב שמה שגומר את הסוללה calender storage
אפילן שאני יושן 6 שעות זה גומר 20% מהסוללה. -
@מאירקו יתכן שיש יישומים שפועלים ברקע תבדוק אם יש לך אפשרות לסגור אותם או פשוט תכבה את המכשיר ותדליק
@מאירקו יתכן שיש יישומים שפועלים ברקע תבדוק אם יש לך אפשרות לסגור אותם או פשוט תכבה את המכשיר ותדליק
לפעמים צריך בנוסף לשחזר הגדרות יצרן...
כמו"כ תדאג שהבלוטות' יהיה מכובה כשאינך משתמש בו... הוא זולל חשמל... -
נגמר לי הסוללה מהר בשיומי מקשים ובהגדרות בסוללה כתוב שמה שגומר את הסוללה calender storage
אפילן שאני יושן 6 שעות זה גומר 20% מהסוללה.@מאירקו כדאי שתשים לב שהבלוטוס והנתונים לנייד וגם המיקום לא פועלים כשאתה לא צריך. זה לוקח הרבה סוללה.
כדי להשבית יישומים שפועלים ברקע שלפעמים לוקחים הרבה סוללה תוכל להתקין את cclener בטלפון אם המכשיר שלך פתוח להתקנות כמובן (את האפליקציה תוכל למצוא כאן בפורום באינדקס אפליקציות), על ידי הcclener אתה יכול להשבית יישומים שפועלים ברקע.
אתה יכול גם לנסות משהו פשוט יותר לכבות ולהדליק את הטלפון לפני השינה אני חושב שהכיבוי משבית את היישומים. -
הפלאפון הוא פלאפון חדש ואני מטעין ב-1 אמפר
וזה תלוי בגירסאות גם על אותו פלאפון
ואיך אני מבטל את זה מהגירסא יש לי גירסא פתוחה להתקנות.
ואין שום יישום פתוח ורק זה calender storage גומר לי את הסוללה ואלץ עצירה עוזר ליום אחד ואחרי זה חוזר.@מאירקו אמר בבאג | נגמר לי הסוללה מהר בשיומי:
ואיך אני מבטל את זה מהגירסא יש לי גירסא פתוחה להתקנות.
@number1 אמר בבאג | נגמר לי הסוללה מהר בשיומי:
תוכל להתקין את cclener בטלפון אם המכשיר שלך פתוח להתקנות כמובן (את האפליקציה תוכל למצוא כאן בפורום באינדקס אפליקציות), על ידי הcclener אתה יכול להשבית יישומים שפועלים ברקע.
-
אפילן שאני יושן 6 שעות זה גומר 20% מהסוללה. -
@מאירקו שמעתי פעם עצה אבל יכול להיות שזה מחליש את הסוללה, לגמור את הבטריה עד הסוף, (עד הסוף ממש...) ולהטעין מחדש עד הסוף.
תעדכן עם זה עזר.
-
בגירסא אחרת גם נגמר לי הסוללה מהר וכתוב בפירוט של הסוללה מערכת.
ןיש לי מנקה קבצים וזה לא עוזר. -
אני מתכווין בתוך ההגדרות יש סוללה וכתוב שם כמה אחוזים מכל דבר גמר את הסוללה והאחוזים הכי גבוהים כתוב על מערכת. תודה