הגדרה מהביוס של הדלקה אוטמטית
-
@שמואל אמר בהגדרה מהביוס של הדלקה אוטמטית:
@DANI123 משהוא על Power
זה ידעתי בלי שתגיד יש לך משהוא יותר מדויק?
-
@DANI123 יש אפשרות כזו בביוס.
איפה? תלוי בביוס.כמובן כפי הזכור לי אם המחשב התכבה זה לא יעבוד.
כלומר, זה יעבוד רק אם המחשב 'נטרק' באמצע פעולה ואז בוצע חיבור מחדש של חשמל. -
-
@DANI123 שלום, מתנצל לא ביקרתי לאחרונה. אבל הפעולה שאתה צריך לעשות פשוטה. אתה צריך להיכנס להגדרות מתקדמות בביוס > advanced, שם להיכנס לאפשרויות הפעלה או > POWER ON OPTIONS, ושם יש לך עוד תת תפריט שפירושו לאחר אובדן כח או > AFTER POWER LOSS,
ברוב הביוסים יש לך 3 מצבים הפעלה/כיבוי/מצב קודם, כמובן שעליך לבחור במצב קודם או > PREVIOUS STATE. ואז המחשב לאחר ניתוק מהחשמל יופעל אוטומטית
הנה צילום מסך מביוס ישן מאוד אולי יוכל לעזור -
@DANI123 שלום, מתנצל לא ביקרתי לאחרונה. אבל הפעולה שאתה צריך לעשות פשוטה. אתה צריך להיכנס להגדרות מתקדמות בביוס > advanced, שם להיכנס לאפשרויות הפעלה או > POWER ON OPTIONS, ושם יש לך עוד תת תפריט שפירושו לאחר אובדן כח או > AFTER POWER LOSS,
ברוב הביוסים יש לך 3 מצבים הפעלה/כיבוי/מצב קודם, כמובן שעליך לבחור במצב קודם או > PREVIOUS STATE. ואז המחשב לאחר ניתוק מהחשמל יופעל אוטומטית
הנה צילום מסך מביוס ישן מאוד אולי יוכל לעזור@ביוס אמר בהגדרה מהביוס של הדלקה אוטמטית:
@DANI123 שלום, מתנצל לא ביקרתי לאחרונה. אבל הפעולה שאתה צריך לעשות פשוטה. אתה תריך להיכנס להגדרות מתקדמות בביוס > advanced, שם להיכנס לאפשרויות הפעלה או > POWER ON OPTIONS, ושם יש לך עוד תת תפריט שפירושו לאחר אובדן כח או > AFTER POWER LOSS,
הנה צילום מסך מביוס ישן מאוד אולי יוכל לעזור -
מה שמצחיק הוא
שאנשים יורים כאן תשובות לעזרה
ופותח האשכול נעלם ולא מגיב כלום -
מה שמצחיק הוא
ופותח האשכול נעלם ולא מגיב כלום@משחזר-מידע אמר בהגדרה מהביוס של הדלקה אוטמטית:
מה שמצחיק הוא
ופותח האשכול נעלם ולא מגיב כלוםראיתי ולא הספקתי לבדוק אז אני לא יגיב על משהו שלא בדקתי אני יעשה
ואת זה עשיתי... -