בירור | סמארטפון מעלי אקספרס
-
יש למישהו מושג על מוכר שאפשר לסמוך לקניית סמארטפון בעלי אקספרס ואם הוא יכול להביא כאן קישור.
תודה רבה!!! -
@hmr אל תעשה טעויות..
תקנה רק בחנות הרשמית של סמסונג, אחרת חבל על הכסף, זה כיום המכשיר היקר ביותר שיש בשוק ולא לוקחים בטווח הזה סיכונים.
אין לך באמת איך לדעת האם המסך הוא של טטריס והמצלמה של C2 או של סמסונג... -
@hmr אל תעשה טעויות..
תקנה רק בחנות הרשמית של סמסונג, אחרת חבל על הכסף, זה כיום המכשיר היקר ביותר שיש בשוק ולא לוקחים בטווח הזה סיכונים.
אין לך באמת איך לדעת האם המסך הוא של טטריס והמצלמה של C2 או של סמסונג...@יושב-אהלים כמעט הכי יקר, יש את המתקפלים..
-
@יושב-אהלים כמעט הכי יקר, יש את המתקפלים..
@חראשו הנפתח החדש עולה יותר
כי המתקפל עולה פחות.
בכל אופן צודק, התכוונתי לסדרות סמארטפונים הרגילות, ולא לבעלי פיצרים מיוחדים כמו הנוט והפליפ -
@לא-מייבין מה הטווח מחיר שלך
ואיזה סגנון אתה מחפש? -
@לא-מייבין מה הטווח מחיר שלך
ואיזה סגנון אתה מחפש?@יושב-אהלים הכי זול.
פעם אחרונה, קניתי כאן בארץ את הכי זול של שיאומי, וזה היה בסדר, אני רוצה עכשיו יותר זול....
אני לא משתמש בזה לפלאפון אלא בעיקר לווייז ואפליקציות. -
@יושב-אהלים הכי זול.
פעם אחרונה, קניתי כאן בארץ את הכי זול של שיאומי, וזה היה בסדר, אני רוצה עכשיו יותר זול....
אני לא משתמש בזה לפלאפון אלא בעיקר לווייז ואפליקציות. -
@יושב-אהלים הכי זול.
אני לא משתמש בזה לפלאפון אלא בעיקר לווייז ואפליקציות.@לא-מייבין שיאומי 9a
סמסונג גלקסי a01. -
@לא-מייבין שיאומי 9a
סמסונג גלקסי a01.@יושב-אהלים יש לך קישורים?
כי לדוגמא השיאומי, מהחיפושים שלי, יצא יותר זול בארץ מאשר בחו"ל. -
@יושב-אהלים יש לך קישורים?
כי לדוגמא השיאומי, מהחיפושים שלי, יצא יותר זול בארץ מאשר בחו"ל.@לא-מייבין לא. אני יודע לחפש באלי אקספרס בדיוק כמוך
מה שכן שלשיאומי יש חנות באלי אקספרס רשמית והכל, אבל המחירים פחות או יותר כמו בארץ.. יש לזה מחיר אחיד. -
@לא-מייבין לא. אני יודע לחפש באלי אקספרס בדיוק כמוך
מה שכן שלשיאומי יש חנות באלי אקספרס רשמית והכל, אבל המחירים פחות או יותר כמו בארץ.. יש לזה מחיר אחיד.@יושב-אהלים אם קונים מחו"ל מהחנות של שיאומי בעלי אקספרס, אין אחריות, לא?
-
@hmr אמר בבירור | סמארטפון מעלי אקספרס:
@חראשו S21 128 GB/256GB
לעולם אל תקנה סמארטפון בצורה כזאת
הזיופים בשוק הם לא יאמנו
מוכרים גרסאות של דרום קוריאה עם צריבה מזויפת של גלובלי ועוד הרבה דברים דומים