בירור | מישהו יודע איפה משיגים טוקמן לרמי לוי בירושלים?
-
@elia1234 תקנה מהחברה עצמה, פשוט לא?
לך לסניף של רמי לוי גש לעמדת רמי לוי תקשורת שקימת בכל סניף ותבקש סים טוקמן.. התשלום על הפעולה הוא 30 שקל, וזהו, ברשותך טוקמן..
רק שלפי סגנון השאלה אני בכלל לא בטוח שיש לך 16 (כי מי כבר היום קונה טוקמן חוץ ממי שאין לו חשבון בנק?)... אם אכן כך, תאלץ לוותר על הרעיון שהצעתי.. -
@יושב-אהלים אמר בבירור | מישהו יודע איפה משיגים טוקמן לרמי לוי בירושלים?:
תאלץ לוותר על הרעיון שהצעתי..
למה? טוקמן מחייב 16?
-
@יושב-אהלים אני מתלבט אם להיעלב מהמחשבה.... אבל אתה טועה והסיבה שבגללה אני קונה טוקמן היא שיש לי סים של הוט מובייל ובפנימיה של הישיבה שלי יש קליטה רק לרמי לוי אז אני רוצה עוד סים לשיחות נכנסות ומכיוון שאין כזה דבר סים רק לנכנסות אני קונה טוקמן ועושה עקוב אחרי מסים 1 לסים 2 (יש לי נוקיה 225 דו סים )
מקווה שעכשיו אני נשמע יותר טוב -
פוסט זה נמחק!
-
@elia1234 אמר בבירור | מישהו יודע איפה משיגים טוקמן לרמי לוי בירושלים?:
@יושב-אהלים אני מתלבט אם להיעלב מהמחשבה....
להיעלב ממה?
עוד לא הבנתי באיזה צורה מה שכתבתי עלול לפגוע בך
עריכה: עכשיו חושב שאולי נפגעת מזה שאמרתי שאם אין לך 16 לא תוכל לקנות ברמי לוי סים, מעניין, כשאני הייתי בן 16 לא נפגעתי מהגיל שלי... וד"ל.@elia1234 אמר בבירור | מישהו יודע איפה משיגים טוקמן לרמי לוי בירושלים?:
היא שיש לי סים של הוט מובייל ובפנימיה של הישיבה שלי יש קליטה רק לרמי לוי
קח טיפ, תעבור חברה.
זה לוקח חמש דקות, לא יותר. וגם זה יוצא לך גרושים, משא"כ טוקמן שזה כמעט פי 2 במחיר..@elia1234 אמר בבירור | מישהו יודע איפה משיגים טוקמן לרמי לוי בירושלים?:
@חיים-גרין אתה יודע אולי אם יש לרמי לוי טוקמן עם מספר כשר?
כן, רק לשיחות נכנסות ויוצאות.
@elia1234 אמר בבירור | מישהו יודע איפה משיגים טוקמן לרמי לוי בירושלים?:
ואגב לייק אם אהבת את הרעיון ...
קראת את חוקי הפורום בכלל?
כי נכתב שם די בבירור - ספאם - הכולל, עידוד המוני לתת לייק על ההודעה - אין מקומו כאן
אז בבקשה נא לערוך את הפוסט בהקדם האפשר.
וזה חוץ מזה שממש לא ברור על מה אתה מבקש לתת לך לייק, על זה שמצאת פיתרון איך לשוחח בטלפון בישיבה??
מילא היית עוזר למישהו, אבל העדכון שלך שיש לך איך לשוחח בישיבה ושיש לך נוקיה 215 ממש לא נראה לי קשור ללייק.. -
@יושב-אהלים לגבי הלהיעלב זה לא היה ברצינות.
ותודה על העצות ה'מחכימות' (היה לך צד שלא חשבתי על זה ? )
@צדיק-תמים ההפניה היא מהסים הרגיל לטוקמן ולא לוקחת שום דקה מהטוקמן