בקשה | רוט למכשיר Soyes S10-H
-
אם מישהו יודע לעשות למכשיר הזה רוט אני חייב את זה באופן דחוף אני מוכן לשלם כסף על זה !!!!!!!!!!
חשוב לי להדגיש שכבר קניתי כמה כאלה!!!!!! ולא שאני מחפש להזמין....
כל מי שחושב שהוא ידע או יודע או יכול לעזור בעניין מאד אודה לו!!!!!!!!!
אני רוצה כאן תגובות מכל המומחים אפילו עצות קטנות
תודה רבה מראש!!!!!!!!!! -
@יוגב-גבעוני יש לך קושחה?
-
-
@יוגב-גבעוני אני אישית שונא את החברה הזאת היה לי את xs שלהם שקניתי אותו בשביל להכשיר אותו קצת
אחרי שניתי אני מגלה שא"א לחבר אותו למחשב לא לניפוי באגים ולא להעתקת קבצים וגם לא לצריבת קושחה
תברר לפני אם אין שם את ההגבלות האלו -
-
@יוגב-גבעוני כן מכיר המכשיר איכותי
אני לא יודע אם התהליך הזה יעבוד באנדרואיד 9 אבל לי הדרך הייתה להפעיל ניפוי באגים ,לשאוב את הבוט, לפתוח בוטלאודר ע"י ביטול נעילת oem בהגדרות מפתח , לפתוח את הבוטלאודר במצב פסטבוט, להשריש את הבוט ששאבנו במכשיר אחר ע"י מאגיסק, להעתיק מהמכשיר (יש כאלו שישאבו ע"י adb כדי לא לפגום את הקובץ) ,לצרוב את הבוט למכשיר שלך ,להתקין מאגיסק (אולי צריך להפליש ברקוברי?!) ,וזהו סימת
צריך לשאול את @משה-144 אם זה יעבוד לך הוא מבין בנושאים האלו יותר ממני -
@איש-אמת עשיתי את התהליך הזה במכשיר הזה.
זה לא עובד.
(אגב הסיסטם נעול לעריכה. נראה לי שזה קשור) -
@דניאל-שיין זהו אמרתי יכול להיות שצריך לעשות רוט לסיסטם
-
אם מישהו יודע משהו לגבי זה אני מאוד ישמח לשמוע
-
@דניאל-שיין אפשר אותה?
-
@דניאל-שיין לא נראה לי חייבים ככה ,אפש' ע"י adb
-
@מישהו12 צודק צודק ,שחכתי
נ.ב-תנסו את זה
https://4pda.to/forum/index.php?showtopic=977304&view=findpost&p=94058332
@יוגב-גבעוני תצטרך להשיג את הקבצים לשלך מה ששם לא מתאימים לך
-
-
@איש-אמת אמר בבקשה | רוט למכשיר Soyes S10-H:
@יוגב-גבעוני כן מכיר המכשיר איכותי
אני לא יודע אם התהליך הזה יעבוד באנדרואיד 9 אבל לי הדרך הייתה להפעיל ניפוי באגים ,לשאוב את הבוט, לפתוח בוטלאודר ע"י ביטול נעילת oem בהגדרות מפתח , לפתוח את הבוטלאודר במצב פסטבוט, להשריש את הבוט ששאבנו במכשיר אחר ע"י מאגיסק, להעתיק מהמכשיר (יש כאלו שישאבו ע"י adb כדי לא לפגום את הקובץ) ,לצרוב את הבוט למכשיר שלך ,להתקין מאגיסק (אולי צריך להפליש ברקוברי?!) ,וזהו סימת
צריך לשאול את @משה-144 אם זה יעבוד לך הוא מבין בנושאים האלו יותר ממניעשיתי על זה מדריך מפורט כאן
https://mitmachim.top/post/377852
אבל אם הקושחה מוצפנת אני לא יודע פתרון עדיין -
@יוגב-גבעוני אני עשיתי לתאום שלו soyes xs12 רוט דרך המדריך הזה וזה עובד מצויין.
זה רוט שצריך להפעיל אותו בכל הפעלה מחדש של המכשיר (ע"י לחיצת כפתור לא משהו מסובך) ולכן לא לכל דבר הוא יעיל אבל זה עובד מצויין.
אם אתה מתקשה עם אנגלית תפתח את המדריך עם דפדפן של מייקרוסופט (edge) מהגירסה האחרונה ותעשה תרגום לעברית כי בתרגום של גוגל זה יוצא מאוד משובש.