עזרה | עזרה | להחליף לאנגלית באופליין
-
אחד המשתמשים שלי רוצה שהיוזר שלו יהיה באנגלית. איך אני עושה את זה במצב אופליין?
נ.ב. אני צריך גם את האופיס בשבילו באנגלית. -
נ.ב. אני צריך גם את האופיס בשבילו באנגלית.@דניאל-שיין יוזר במחשב א"כ תלך ללוח הבקרה ותחליף שם משתמש
לגבי אופיס תפתח את וורד לדוגמא תלחץ על קובץ>אפשרויות>שפה ותשנה לאנגלית ברירת מחדל -
@דניאל-שיין יוזר במחשב א"כ תלך ללוח הבקרה ותחליף שם משתמש
לגבי אופיס תפתח את וורד לדוגמא תלחץ על קובץ>אפשרויות>שפה ותשנה לאנגלית ברירת מחדל@קינג-קומפיוטר לא שם היוזר. כל המפרט
-
@דניאל-שיין יוזר במחשב א"כ תלך ללוח הבקרה ותחליף שם משתמש
לגבי אופיס תפתח את וורד לדוגמא תלחץ על קובץ>אפשרויות>שפה ותשנה לאנגלית ברירת מחדללגבי אופיס תפתח את וורד לדוגמא תלחץ על קובץ>אפשרויות>שפה ותשנה לאנגלית ברירת מחדל
באופליין זה לא עוזר
-
נ.ב. אני צריך גם את האופיס בשבילו באנגלית.@דניאל-שיין בלוח הבקרה/שעון ואזור /אזור/ניהולי/שינוי אזור המערכת תשנה לאזור/שפה הרצוי תתבקש להפעיל מחדש

-
@דניאל-שיין בלוח הבקרה/שעון ואזור /אזור/ניהולי/שינוי אזור המערכת תשנה לאזור/שפה הרצוי תתבקש להפעיל מחדש

@רבנן-ברכו איפה זה קשור? בהגדרות שפה אני מחליף לאנגלית, והוא כותב לי שצריך להתחבר לאינטרנט בשביל להוריד קבצי שפה.
השאלה היא איך עושים את זה כשהמחשב בלי אינטרנט. -
@רבנן-ברכו איפה זה קשור? בהגדרות שפה אני מחליף לאנגלית, והוא כותב לי שצריך להתחבר לאינטרנט בשביל להוריד קבצי שפה.
השאלה היא איך עושים את זה כשהמחשב בלי אינטרנט.@דניאל-שיין ניסית? כי זה אמור להחליף שפה
-
השאלה היא איך עושים את זה כשהמחשב בלי אינטרנט.@דניאל-שיין אמר בעזרה | עזרה | להחליף לאנגלית באופליין:
השאלה היא איך עושים את זה כשהמחשב בלי אינטרנט.https://tb.rg-adguard.net/
רשמי אמור להכיל קבצי שפה גם -
@דניאל-שיין אמר בעזרה | עזרה | להחליף לאנגלית באופליין:
השאלה היא איך עושים את זה כשהמחשב בלי אינטרנט.https://tb.rg-adguard.net/
רשמי אמור להכיל קבצי שפה גם@a0533057932 תודה רבה!
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות