בירור | מחשב 59$ קיים דבר כזה?
-
@קובי1 הייתי מציע לך לקרוא גם את הכוכביות הקטנות כי בסוף אתה תגלה שהוא מוכר רק המעטפת בלי המסך מקלדת לוח אם וכו' ואז לא תוכל להתלונן כי קיבלת בדיוק מה שהזמנת (אחיות שלי הזמינו טפט באיביי והוא הגיע אבל בלי דבק ואז רק הם ראו שכתוב איפשהו על המוצר שהוא בלי דבק)
אף אחד לא פראייר וכמו שאמרו כאן אין מצב שזה מחשב אמיתי -
@אהרן מה שקרה זה שPAYPAL חסמו אותם יום אחרי שהתפרסם כאן, אישית הספקתי להזמין מהם (היה לי 60$ רזרבה להלוות להם ) היום זה הגיע לאנגליה -יום אחרי שחזרתי לארץ כך שלא הספקתי לפתוח אבל נאמר לי שהגיעה חבילה קטנה עם מספר המעקב שנתנו לי... אני משער שהיא ריקה לגמרי והם שלחו אותו רק כדי שיוכלו להוכיח לPAYPAL ששלחו משהו... אבל אל דאגה, כבר יכולתי להרבה נוכלים ובעז"ה אוכל גם להם
-
@שלמה-ווייס בהצלחה.
-
@aharontz אמר בבירור | מחשב 59$ קיים דבר כזה?:
@itamar25 לא!
@יהודה-12 אמר בבירור | מחשב 59$ קיים דבר כזה?:
רק לידע: זה מחשב שאמור לעלות מעל 1000 $ והם כותבים שהוא עולה רגיל 400 $ אז ככה שאפילו שזה ייראה טיפה אמיתי הם לא מתכוונים.
-
@שלמה-ווייס אמר בבירור | מחשב 59$ קיים דבר כזה?:
@אהרן מה שקרה זה שPAYPAL חסמו אותם יום אחרי שהתפרסם כאן, אישית הספקתי להזמין מהם (היה לי 60$ רזרבה להלוות להם ) היום זה הגיע לאנגליה -יום אחרי שחזרתי לארץ כך שלא הספקתי לפתוח אבל נאמר לי שהגיעה חבילה קטנה עם מספר המעקב שנתנו לי... אני משער שהיא ריקה לגמרי והם שלחו אותו רק כדי שיוכלו להוכיח לPAYPAL ששלחו משהו... אבל אל דאגה, כבר יכולתי להרבה נוכלים ובעז"ה אוכל גם להם
אשמח אם תעדכן מה יצא בסוף אנחנו במתח
-
@שלמה-ווייס אני גם הזמנתי, אבל לא ענו לי במייל
פניתי לפאייפאל והם מיידית החזירו לי את הכסף... -
@קובי1 אמר בבירור | מחשב 59$ קיים דבר כזה?:
@שלמה-ווייס אמר בבירור | מחשב 59$ קיים דבר כזה?:
אשמח אם תעדכן מה יצא בסוף אנחנו במתח
תודה על התזכורת... ממש עכשיו התלוננתי בפייפאל על השערוריה ותוך דקה כבר קיבלתי מייל (אוטומטי כנראה...) שהוכרע לטובתי וזיכו את החשבון שלי
עריכה: בדקתי את חשבוני ואכן כבר מופיע לי הזיכוי -
@שלמה-ווייס מעניין מה יש בחבילה
-
@שלמה-ווייס מכיר מישהו שהזמין עם אשראי לא דרך פייפאל יש איזהו שהיא תקווה או שגם יחיבו אותו מידי חודש כמה אלפי שקלים באשראי?
-
@קובי1 אמר בבירור | מחשב 59$ קיים דבר כזה?:
@שלמה-ווייס מכיר מישהו שהזמין עם אשראי לא דרך פייפאל יש איזהו שהיא תקווה או שגם יחיבו אותו מידי חודש כמה אלפי שקלים באשראי?
אין סיכוי מכיוון שסליקת האשראי שם אף היא דרך פייפאל
-
@שלמה-ווייס אה
אז לא צריך לבטל את האשראי אבל מצד שני הכסף הלך אני מבין נכון?