בקשת מידע | פיתוח תמונה בגודל ענקי
-
יש לי תמונת רקע רגילה ואני רוצה להגדיל אותה לגודל ענק השאלה מה ואיך עושים בדיוק בלי שהאיכות של התמונה תיפגע ואיך בתכל'ס עושים את זה [אין לי פוטושופ}. אשמח לעזרה
-
יש לי תמונת רקע רגילה ואני רוצה להגדיל אותה לגודל ענק השאלה מה ואיך עושים בדיוק בלי שהאיכות של התמונה תיפגע ואיך בתכל'ס עושים את זה [אין לי פוטושופ}. אשמח לעזרה
@יעקב-אליעזר אמר בבקשת מידע | פיתוח תמונה בגודל ענקי:
בעצם שאלתך היא איך ניתן להגדיל תמונה ללא איבוד איכות ולא ע"י פוטושופ [יותר מובן]
{קרדיט לכיפה-אדומה על הקישור} -
בעצם שאלתך היא איך ניתן להגדיל תמונה ללא איבוד איכות ולא ע"י פוטושופ [יותר מובן]
{קרדיט לכיפה-אדומה על הקישור}@הנני-העני
נכון. וגם בשלב שאחרי שהצלחתי להגדיל. איך אני ניגש עם זה להדפסה? -
@כיפה-אדומה
מדהים. זה מגדיל את זה ממש הרבה השאלה מה אני עושה עכשיו? -
@כיפה-אדומה
מדהים. זה מגדיל את זה ממש הרבה השאלה מה אני עושה עכשיו?@יעקב-אליעזר אמר בבקשת מידע | פיתוח תמונה בגודל ענקי:
@כיפה-אדומה
מדהים. זה מגדיל את זה ממש הרבה השאלה מה אני עושה עכשיו?מה הפשט?
מדפיס כרגיל , לא?
זה נשאר מן הסתם אותו פורמט והכל כרגיל , לא כן? -
@כיפה-אדומה
מדהים. זה מגדיל את זה ממש הרבה השאלה מה אני עושה עכשיו?מה הפשט?
מדפיס כרגיל , לא?
זה נשאר מן הסתם אותו פורמט והכל כרגיל , לא כן?@הנני-העני
לא נראה לי שצריך להגדיל את לס''מ הרצוי. השאלה איך עושים זאת? -
-
@יעקב-אליעזר מה יקרה אם תנסה?
-
@יעקב-אליעזר מה יקרה אם תנסה?
@קינג-קומפיוטר
ניסתי בשניהם אותו תוצאה השאלה היא אם יש עדיפות מסויימת? -
@קינג-קומפיוטר
ניסתי בשניהם אותו תוצאה השאלה היא אם יש עדיפות מסויימת?@יעקב-אליעזר אם זה אותה תוצאה פשוט תסתכל אם יש הבדלים קטנים אם לא תשתמש בתוכנה שיותר קלה
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות