בירור | מכשירים ש-WhatsApp פרוץ לא עובד עליהם.
- 
האם יש מידע על מכשירים ש-WharsApp פרוץ לא יכול להיות מותקן עליהם? אני פשוט מנסה כבר תקופה להתקין את ה-WhatsApp הפרוץ עם כל החותמות האפשריות ללא הצלחה. אם יש למישהי מידע על מכשירים שאין עליהם אפשרות כזאת אני אשמח לשמוע. בנוסף, אשמח גם לשמוע לכיוון ההפוך - אם מישהו יודע בוודאות שזה אפשרי על כל מכשיר והבעיה לא במכשיר. בתודה מראש  
- 
 י ירושלים שלי סימן נושא זה כשאלה ב י ירושלים שלי סימן נושא זה כשאלה ב
- 
 י ירושלים שלי סימן נושא זה כנושא רגיל ב י ירושלים שלי סימן נושא זה כנושא רגיל ב
- 
האם יש מידע על מכשירים ש-WharsApp פרוץ לא יכול להיות מותקן עליהם? אני פשוט מנסה כבר תקופה להתקין את ה-WhatsApp הפרוץ עם כל החותמות האפשריות ללא הצלחה. אם יש למישהי מידע על מכשירים שאין עליהם אפשרות כזאת אני אשמח לשמוע. בנוסף, אשמח גם לשמוע לכיוון ההפוך - אם מישהו יודע בוודאות שזה אפשרי על כל מכשיר והבעיה לא במכשיר. בתודה מראש  @ירושלים-שלי מותקן אצלכם וואצפ ביזנס? 
- 
@ירושלים-שלי מותקן אצלכם וואצפ ביזנס? @שמואל כן, אבל אם אני זוכרת נכון ניסתי להתקין את הוואטסאפ הפרוץ גם שהיה על המכשיר וואטסאפ ביזנס, וגם כשלא היה. 
- 
@שמואל כן, אבל אם אני זוכרת נכון ניסתי להתקין את הוואטסאפ הפרוץ גם שהיה על המכשיר וואטסאפ ביזנס, וגם כשלא היה. @ירושלים-שלי אמר בבירור | מכשירים ש-WhatsApp פרוץ לא עובד עליהם.: @שמואל כן. זה הבעיה, 
 כנ"ל ההפך, ברגע שזה מותקן לא נותן להתקין ביזנס.
 אני לא יודע אם זה קורה בכל המכשירים - אבל זה בהחלט בעיה שאין לי פתרון ככל הידוע לי.לי אישית יש וואצ פרוץ ואי אפשר בשום צורה להתקין ביזנס, בוודאות הם מתנגשים, 
 וכמובן, להסיר גם את הוואצ הרגיל - כי אי אפשר לשדרג מוואצפ רגיל לווצפ פרוץ, זה צריך להיות התקנה נקייה
- 
@ירושלים-שלי אמר בבירור | מכשירים ש-WhatsApp פרוץ לא עובד עליהם.: @שמואל כן. זה הבעיה, 
 כנ"ל ההפך, ברגע שזה מותקן לא נותן להתקין ביזנס.
 אני לא יודע אם זה קורה בכל המכשירים - אבל זה בהחלט בעיה שאין לי פתרון ככל הידוע לי.לי אישית יש וואצ פרוץ ואי אפשר בשום צורה להתקין ביזנס, בוודאות הם מתנגשים, 
 וכמובן, להסיר גם את הוואצ הרגיל - כי אי אפשר לשדרג מוואצפ רגיל לווצפ פרוץ, זה צריך להיות התקנה נקייה
- 
@ירושלים-שלי אמר בבירור | מכשירים ש-WhatsApp פרוץ לא עובד עליהם.: @שמואל זאת אומרת שאם אני אסיר את הביזנס זה יסתדר לי? זה לכאורה מה שכתבתי, לא🧐? כמובן שאני אמרתי את זה עם נימוק, וכמובן שאני לא יכול לדעת בוודאות מה בדיוק הסיפור במקרה ספציפי 
- 
@ירושלים-שלי אמר בבירור | מכשירים ש-WhatsApp פרוץ לא עובד עליהם.: @שמואל זאת אומרת שאם אני אסיר את הביזנס זה יסתדר לי? זה לכאורה מה שכתבתי, לא🧐? כמובן שאני אמרתי את זה עם נימוק, וכמובן שאני לא יכול לדעת בוודאות מה בדיוק הסיפור במקרה ספציפי @שמואל אוקי, תודה רבה 
- 
@ירושלים-שלי אמר בבירור | מכשירים ש-WhatsApp פרוץ לא עובד עליהם.: @שמואל זאת אומרת שאם אני אסיר את הביזנס זה יסתדר לי? זה לכאורה מה שכתבתי, לא🧐? כמובן שאני אמרתי את זה עם נימוק, וכמובן שאני לא יכול לדעת בוודאות מה בדיוק הסיפור במקרה ספציפי @שמואל ניסתי בלי ה-WhatsApp ביזנס וזה לא עובד. אותן תקלות כמו שכתבתי בפוסט של הבעיה בהתקנת WhatsApp פרוץ.  
- 
בסופו של דבר, פעלתי לפי מה ש- @1divid הציע לי. גיבתי את כל המכשיר ← עשיתי לו ריסטארט ← הפעלתי מחדש ← התקנתי קודם כל את הוואטסאפ הפרוץ ← אח''כ את הוואטסאפ הרגיל ← אח''כ וואטסאפ ביזנס והכל התחבר ועובד תקין 100% והכל על מכשיר אחד! אף אפליקציה לא מתנגשת אחת בשניה ב"ה. 
 🪀 את הוואטסאפ הפרוץ התקנתי מהאתר הזה. לא לוקחת אחראיות!! 
- 
 י ירושלים שלי סימן נושא זה כשאלה ב י ירושלים שלי סימן נושא זה כשאלה ב
- 
 י ירושלים שלי סימן נושא זה כלא נפתר ב י ירושלים שלי סימן נושא זה כלא נפתר ב
- 
בסופו של דבר, פעלתי לפי מה ש- @1divid הציע לי. גיבתי את כל המכשיר ← עשיתי לו ריסטארט ← הפעלתי מחדש ← התקנתי קודם כל את הוואטסאפ הפרוץ ← אח''כ את הוואטסאפ הרגיל ← אח''כ וואטסאפ ביזנס והכל התחבר ועובד תקין 100% והכל על מכשיר אחד! אף אפליקציה לא מתנגשת אחת בשניה ב"ה. 
 🪀 את הוואטסאפ הפרוץ התקנתי מהאתר הזה. לא לוקחת אחראיות!! @ירושלים-שלי אמר בבירור | מכשירים ש-WhatsApp פרוץ לא עובד עליהם.: בסופו של דבר, פעלתי לפי מה ש- @1divid הציע לי. גיבתי את כל המכשיר ← עשיתי לו ריסטארט ← הפעלתי מחדש ← התקנתי קודם כל את הוואטסאפ הפרוץ ← אח''כ את הוואטסאפ הרגיל ← אח''כ וואטסאפ ביזנס והכל התחבר ועובד תקין 100% והכל על מכשיר אחד! אף אפליקציה לא מתנגשת אחת בשניה ב"ה. 
 🪀 את הוואטסאפ הפרוץ התקנתי מהאתר הזה. לא לוקחת אחראיות!! 3 וואטסאפים???    
 העיקר שהיה טוב ולא הלך כלום
- 
@ירושלים-שלי אמר בבירור | מכשירים ש-WhatsApp פרוץ לא עובד עליהם.: בסופו של דבר, פעלתי לפי מה ש- @1divid הציע לי. גיבתי את כל המכשיר ← עשיתי לו ריסטארט ← הפעלתי מחדש ← התקנתי קודם כל את הוואטסאפ הפרוץ ← אח''כ את הוואטסאפ הרגיל ← אח''כ וואטסאפ ביזנס והכל התחבר ועובד תקין 100% והכל על מכשיר אחד! אף אפליקציה לא מתנגשת אחת בשניה ב"ה. 
 🪀 את הוואטסאפ הפרוץ התקנתי מהאתר הזה. לא לוקחת אחראיות!! 3 וואטסאפים???    
 העיקר שהיה טוב ולא הלך כלום@1divid גיבתי הכל לפני כן, הכל תקין ב"ה. ביזנס, פרוץ ורגיל...