-
@רויטל אמר בעזרה | מישהו יכול להשיג לי מדריכים להתקנת מתג מגע? מיוטיוב?:
התקנת מתג מגע
זה טוב?
|| התקנת מתג חכם לתאורה.mp4 || -
@רויטל זה פשוט מאוד איפה שמסומן 1 אתה מחבר את החיובי וזה הכניסה של החשמל ואיפה שמסומן 2 אתה מחבר את השלילי
שאר היציאות - L1 L2 L3 זה היציאה שם אתה מחבר את החוט שמגיע למנורה או מה שלא יהיה
-
תודה לכולם, אבל איך אדע במתג מה מתחבר?
אין לי כחול מחובר. ויש 2 חיבורים וגשר-! 16317020276318975057340078203817.jpg המקור(במחשמל מחובר) -
@רויטל הצורה הפשוטה לבדוק זה לכבות את האור ולראות עם טסטר פשוט איפה עדיין יש חשמל כשמדלגים על הגשר זה אמור להיכנס איפה שכתוב L IN
עכשיו צריך לשים לב כי לפי התמונה זה גם ממשיך הלאה למקום אחר אז כנראה צריך לבטל את הגשר ושני החוטים שמחוברים לגשר להכניס בבורג הנ"ל
שני החוטים העליונים זה כנראה היציאה לתאורה וזה להכניס ב L1 OUT ו L2 OUT ו L3 OUTלגבי השלילי (כחול) בפשטות פשוט למצוא "שוקולד" עם חוט כחול ולמשוך משם חוט קצר (נוסף) לבורג N IN
מומלץ להתחבר לחוט הכחול שמגיע ביחד עם החוט החום שמביא את החשמל (זה שמדליק טסטר גם כשהאור כבוי ואין גשר)
יש לבצע ע"י חשמלאי -
@רויטל לא משנה מה יש ומה אין, תתחבר לכחול שיש בפנים ותחבר לאיפה שכתוב לך N, לגבי החיובי נראה שרק אחד מאלו למטה הוא חיובי ולכן יש גשר שיהיה חשמל לשני המתגים רק שאיני מבין למה מחובר בכלל כבל בכל אחד מהם ולא מספיק הגשר וצ"ע, בכ"א תנתק את שניהם ותבדוק עם טסטר איזה מהם לייב, (אגב לא בדיוק מבין איך אתה מכנן למקם את החיה הזאת במקום גוויס..)
גמר חתימה טובה!!!
-
@שלמה-ווייס אמר בעזרה | מישהו יכול להשיג לי מדריכים להתקנת מתג מגע? מיוטיוב?:
רק שאיני מבין למה מחובר בכלל כבל בכל אחד מהם ולא מספיק הגשר וצ"ע
ברור כי הקו ממשיך לשקע בהמשך החדר וכדו'
-
-