בירור | חיבור מצלמת אבטחה ישירות למחשב
-
שלום יש לי מצלמת אבטחה עם חיבור לחשמל, וחיבור שמתחבר לכזה כבל
יש דרך לחבר את המצלמה הזאת ישירות למחשב ללא צורך במערכת dvr?
ראיתי שיש כזה מוצר שקרוי "כרטיס dvr למחשב" יש אפשרות בלי זה?
אם לא אז מה המחירים של כרטיס כזה? (ברעיון אני צריך למצלמה אחת אבל אם זה זול רצוי יותר)
נ.ב שנאי לחשמל יש לי
מה זה המוצר הזה? זה יוכל להתאים לי? אני צריך את המצלמה למשהו זמני! -
-
@איש-אמת אמר בבירור | חיבור מצלמת אבטחה ישירות למחשב:
מה זה המוצר הזה? זה יוכל להתאים לי? אני צריך את המצלמה למשהו זמני!
לפי מה שכתוב שם, נראה שכן
(אני אישית לא מבין בתוחם)"היחיד שתואם Windows 7 פשוט וקל להתקנה. מתאים ל 4 מצלמות. הקלטה ממצלמה אחת. זול ויעיל במיוחד. מתאים לאנשי מקצוע ולחובבים. מגיע עם תוכנת התקנה מעתה הרבה יותר קל וזול להשתמש במצלמות האבטחה.התקן פשוט ויעיל ב USB פותר לכם בעיות רבות ובמיוחד תקציב.בעזרת כרטיס ה DVR אפשר להשתמש ולראות מ 4 מצלמות, כאשר אפשר להקליט מאחת המצלמות בכל פעם. שימו לב: דרוש ידע בסיסי במחשב להתקנת המכשיר, אין אפשרות לתמיכה טלפונית למכשיר!לא מתאים למערכת הפעלה עם 64 ביט! כדי להתאים את המוצר ל WIN 7 תקבלו דיסק עדכון אשר יתאים את המכשיר למערכת הפעלה"
רק תוודא אצלם שתוכל להחזיר במידה ולא יעבוד בווינדוס 10
עריכה: עכשיו אני אוחז שהם כותבים שזה מתאים רק ל32 סיביות כך שמסתבר זה לא יתאים לך
-
@aaaa אמר בבירור | חיבור מצלמת אבטחה ישירות למחשב:
עריכה: עכשיו אני אוחז שהם כותבים שזה מתאים רק ל32 סיביות כך שמסתבר זה לא יתאים לך
אין דבר כזה מתאים רק ל32 אם יש לו מחשב 64 אז הוא תומך גם 32
האתר הזה בכללי לא נראה לי משהו מעצם הענין שהם מנסים לתפור עוד כסף על 64 סיביות
בנוסף לפי התמונה באתר ההתקן הזה לא מיועד לחיבור וידאו של מצלמות אנלוגיות אלא לאודיו בלבד -
@קינג-קומפיוטר אמר בבירור | חיבור מצלמת אבטחה ישירות למחשב:
אין דבר כזה מתאים רק ל32 אם יש לו מחשב 64 אז הוא תומך גם 32
נכון, חשבתי על זה
לחיבור וידאו של מצלמות אנלוגיות אלא לאודיו בלבד
מה שיש לי זה לא אנלוגי זה מצלמת אבטחה רק שהחיבור שלה שונה מהמכשיר הזה (ויש חיבור אחד שהוא גם לאודיו)
-
-
@שלמה-ווייס אמר בבירור | חיבור מצלמת אבטחה ישירות למחשב:
פשוט עבירה על הכסף לקנות DVR
צודק
לא בגלל המחיר כרטיס dvr נורמאלי לא עולה הרבה יותר זול ממכשיר dvr (תחשבן את הזיכרון שאין בכרטיס) אבל הוא יותר נוח לעבודה
נ.ב הבנתי שהמוצר הנל סתם חירטוט א"א באמת להשתמש עם זה בתור מצלמת אבטחה ,השימוש של זה היום זה להמרת קלטות ישנות לדיסקים