בעיה | דחוף! שכחתי את קוד ה-PIN במחשב שלי עם ווינדוס 11 ואין עוד דרך כניסה!
-
@א-פושטער-איד אתה צריך להוריד את הדיסק טכנאים של סרגיי סטרלק לצרוב אותו על אונקי ריק עם התוכנה רופוס RUFUS ואז להפעיל את המחשב מחדש לבחור בתפריט בוט את האונקי ולעשות לפי התמונות שהעלתי בנושא הנ"ל
-
@קינג-קומפיוטר אתה מתכוון לזה?
-
@א-פושטער-איד מה שהבאת זה גם אופציה אני התכוונתי לזה
יש לך כאן את הדיסק טכנאים של סרגיי, השני ברשימה
וכאן יש לך את התוכנה רופוס -
@קינג-קומפיוטר כל הדברים האלו אני עושה במחשב אחר שעובד ומתקין על הדיסק אונקי ואז עושה ביוס?
הבנתי נכון? -
@א-פושטער-איד בדיוק
-
@א-פושטער-איד אמר בבעיה | דחוף! שכחתי את קוד ה-PIN במחשב שלי עם ווינדוס 11 ואין עוד דרך כניסה!:
והבעיה היא שכמה שאני מנסה ללחוץ על "שכחתי את ה-PIN שלי" לא זז כלום וזה רק יוצא בחזרה למסך הנעילה.
אני לא יודע מה לעשות!
הדבר הוא שזה מחשב שלי לגמרי ואני יודע את שם המשתמש והסיסמה של חשבון מייקרוסופט, רק הוא לא נותן משום מה לאפס את הסיסמה.
שאלה ראשונה
המחשב מחובר לאינטרנט?
שאלה שניה למה אתה לוחץ על שכחתי את הpin? פשוט תקיש שגוי כמה פעמים הוא יבקש את הסיסמה של חשבון מייקרוסופט -
@a0533057932 המחשב מחובר לאינטרנט.
וכשאני עושה שגוי כמה פעמים הוא נועל לחצי דקה ואז לדקה ולשתי דקות וכו', ואז בשלב מסוים הוא לא נותן כלום רק להפעיל מחדש את המחשב. -
@א-פושטער-איד אמר בבעיה | דחוף! שכחתי את קוד ה-PIN במחשב שלי עם ווינדוס 11 ואין עוד דרך כניסה!:
@a0533057932 המחשב מחובר לאינטרנט.
וכשאני עושה שגוי כמה פעמים הוא נועל לחצי דקה ואז לדקה ולשתי דקות וכו', ואז בשלב מסוים הוא לא נותן כלום רק להפעיל מחדש את המחשב.כנראה באג של וינ' 11
בכל אופן הצלחת לאפס את הסיסמא? -
@קינג-קומפיוטר עדיין לא.
אני צריך נערווען בשביל זה. -
@קינג-קומפיוטר עדיין לא.
אני צריך נערווען בשביל זה.לכאורה בכניסה דרך חשבון מייקרוסופט הפתרונות הרגילים לא אמורים לעזור
אתה בטוח שאין איזה חסימה על האינטרנט לשרתי מייקרוסופט? -
@a0533057932 חסימת עדכונים ע"י תוכנה גם עלולה להוות בעיה?
-
@a0533057932 יש לי נתיב
ואף פעם לא הייתה לי בעיה להוריד עדכוני תוכנה או להתחבר לחשבון מייקרוסופט -
-