עזרה | חשבון אמזון הגדרת חשבון מכס ופתירת נעילה
-
שלום
-
פתחתי לפני יותר משנתיים חשבון באמזון ולאחמ"כ הסתבכתי עם ההגדרות של מכס וכתובת וכו' וכל פעם שרציתי להזמין מוצר הסתבכתי
ולכן הפסקתי בינתיים. -
כשפתחתי עשיתי "אימות דו שלבי" כדי להגן על פרטי הכרטיס אשראי ועוד, ואז ניתן היה לעשות אימות דו שלבי דרך SMS,
וכעת במקום לשלוח SMS עם סיסמא הם התחילו לשלוח לינק לפתיחה ואין לי אינטרנט בנייד אבל כמובן ניסיתי להעתיק את הלינק למחשב אות אחר אות
וזה גם לא עזר א כי צריך תוך 30 שניות ללחוץ על הלינק והוא קצת ארוך וגם זה כמובן לא עזר גם אם עשיתי מהר.
אשמח אם למישהו יש פיתרון בעיקר לבעיה 2 נטפל בה קודם תודה רבה
(ניסיתי לפנות לשירות לקוחות זה מאוד מסובך ולא הצלחתי
נסיתי לחייג לשירות בארץ גם לא הצלחתי נסיתי לפתוח מחדש וא"א כמובן כי זה חשבון קיים) -
-
-
@אשר אמר בעזרה | חשבון אמזון הגדרת חשבון מכס ופתירת נעילה:
וכעת במקום לשלוח SMS עם סיסמא הם התחילו לשלוח לינק לפתיחה ואין לי אינטרנט בנייד אבל כמובן ניסיתי להעתיק את הלינק למחשב אות אחר אות
וזה גם לא עזר א כי צריך תוך 30 שניות ללחוץ על הלינק והוא קצת ארוך וגם זה כמובן לא עזר גם אם עשיתי מהר.גם אני משתגע לפעמים מהתופעה הנ"ל...
לבנתיים, מצאתי פתרון לאלו שמשתמשים עם פלאפון נוקיה C2. (ומקבלים SMS לנייד)
כשהודעת הטקסט פתוח על מסך הפלאפון > אפשרויות > העתקה ל'לוח שנה' > תזכורת.
להיכנס ל'לוח שנה' בפלאפון...
אפשרויות > שליחת הערה > דרך Bluetooth > למחשב...במחשב, זה יזהה את הקובץ כ-
Nokia.vcs
.
לפתוח את הקובץ בחשבון Outlook.
נ.ב. למי שמצא פתרון יותר טוב (וקצר יותר) אשמח שישתף לתועלת המשתמשים...
תודה! -
@חברים אני חושב על רעיון שלכאורה יועיל לפחות למי שי לו נטסטיק או ראוטר סלולרי.
אני רואה שאני מקבל הודעות SMS מספק האינטרנט. ונ"ל שאם זה קיים גם בשאר החברות לכאורה אפשר להחליף באמזון את המספר פל', למספר של הסלולרי, וכך כשההודעה מגיעה אפשר לבצע 'העתק הדבק'. [במידה וזה מועיל - אפשר להחזיק לצורך זה נטסטיק - למי שזה חשוב לו]. -
@חברים אמר בעזרה | חשבון אמזון הגדרת חשבון מכס ופתירת נעילה:
וזה גם לא עזר א כי צריך תוך 30 שניות ללחוץ על הלינק והוא קצת ארוך וגם זה כמובן לא עזר גם אם עשיתי מהר.גם אני משתגע לפעמים מהתופעה הנ"ל...
לבנתיים, מצאתי פתרון לאלו שמשתמשים עם פלאפון נוקיה C2. (ומקבלים SMS לנייד)
כשהודעת הטקסט פתוח על מסך הפלאפון > אפשרויות > העתקה ל'לוח שנה' > תזכורת.
להיכנס ל'לוח שנה' בפלאפון...
אפשרויות > שליחת הערה > דרך Bluetooth > למחשב...במחשב, זה יזהה את הקובץ כ-
Nokia.vcs
.
לפתוח את הקובץ בחשבון Outlook.
נ.ב. למי שמצא פתרון יותר טוב (וקצר יותר) אשמח שישתף לתועלת המשתמשים...
תודה!אני משתמש בפתרון דומה אבל טיפה פחות מורכב, פשוט מתחבר למכשיר דרך נוקיה PC SUIT ונכנס להודעה של אמזון ומעתיק את הקישור לדפדפן
-
@שלמה-ווייס אמר בעזרה | חשבון אמזון הגדרת חשבון מכס ופתירת נעילה:
פשוט מתחבר למכשיר דרך נוקיה PC SUIT ונכנס להודעה של אמזון ומעתיק את הקישור לדפדפן
וואו,
ממש כמה דקות לאחר שסיימתי לכתוב את הפוסט שלי לעיל, נפל לי הרעיון על חיבור המכשיר לנוקיה PC SUIT... (יותר קל ממה שכתבתי לעיל)ואני כעת שם שיש מישהו שאכן משתמש בו...
-
@חברים אמר בעזרה | חשבון אמזון הגדרת חשבון מכס ופתירת נעילה:
@שלמה-ווייס אמר בעזרה | חשבון אמזון הגדרת חשבון מכס ופתירת נעילה:
פשוט מתחבר למכשיר דרך נוקיה PC SUIT ונכנס להודעה של אמזון ומעתיק את הקישור לדפדפן
וואו,
ממש כמה דקות לאחר שסיימתי לכתוב את הפוסט שלי לעיל, נפל לי הרעיון על חיבור המכשיר לנוקיה PC SUIT... (יותר קל ממה שכתבתי לעיל)ואני כעת שם שיש מישהו שאכן משתמש בו...
אשמח אם תסבירו לי בדיוק מה זה נוקיה PC SUIT והאם אפשר להשתמש בזה בנוקיה C2?
האם התכוונתם שאני צריך בעצם חיבור בלוטוס למחשב ואז לשלוח למחשב אם כן איך פותחים את הקבצים המוזרים
שמגיעים מC2 למחשב?
תודה רבה
על תשכחו שהבעיה הגדולה שבאמזון צריך לשלוח את זה תוך 30 שניות.. -
@אשר חפש בגוגל או בפורום נוקיה PC SUIT ותתקין ותתחבר למכשיר דרך כבל או בלוטוס' התוכנה מסתנכרנת עם המכשיר,
על תשכחו שהבעיה הגדולה שבאמזון צריך לשלוח את זה תוך 30 שניות..
טעות, זה ס"ה ספירה לאחור לדקה ואז אפשר לבקש שליחה בשנית של הלינק