בקשת מידע | שינוי גירסת שעון מעורר בפלאפון G10
-
מישהו יודע האם אפשר לשנות גירסה לשעון מעורר בפלאפון זה G 10 [וכן בעוד מכשירים פשוטים כיו"ב]
הבעיה היא שלמיטב ידיעתי הפלאפון מוגדר באופן אוטומטי על מצב נודניק וא"א לבטל את זה. וכך יוצא שאם בטעות שכחנו לבטל את השעון מעורר [וזה קרה יותר מפעם אחת...] , זה מצלצל כל השבת. האם אפשר לשנות לגירסה אחרת??? -
מישהו יודע האם אפשר לשנות גירסה לשעון מעורר בפלאפון זה G 10 [וכן בעוד מכשירים פשוטים כיו"ב]
הבעיה היא שלמיטב ידיעתי הפלאפון מוגדר באופן אוטומטי על מצב נודניק וא"א לבטל את זה. וכך יוצא שאם בטעות שכחנו לבטל את השעון מעורר [וזה קרה יותר מפעם אחת...] , זה מצלצל כל השבת. האם אפשר לשנות לגירסה אחרת???@אני-אני-1 אפשר לבטל את הנודניק בהגדרות
-
@אני-אני-1 אצלי יש אפשרות של נודניק>בחר>ערוך>כבוי
-
@אני-אני-1 אצלי יש אפשרות של נודניק>בחר>ערוך>כבוי
@אני-אני-1 גם אצלי יש אופצייה
תמונה:
 -
תמונה:
@יושב-אהלים אמר בבקשת מידע | שינוי גירסת שעון מעורר בפלאפון G10:
תמונה:
לא רואים תמונה
-
תמונה:
@יושב-אהלים
אשמח לתמונה - כי אצלי אין כלל אפשרות להגדיר נודניק לפי מה שראיתי. שבוע טוב! -
הבעיה היא שלמיטב ידיעתי הפלאפון מוגדר באופן אוטומטי על מצב נודניק וא"א לבטל את זה. וכך יוצא שאם בטעות שכחנו לבטל את השעון מעורר [וזה קרה יותר מפעם אחת...] , זה מצלצל כל השבת. האם אפשר לשנות לגירסה אחרת???@אני-אני-1 הפלאפון מתחבר למחשב?
-
@אני-אני-1 הפלאפון מתחבר למחשב?
@אדי-המתכנת
לא מוצא אפשרות - יש רק כניסה של הטענה [בנגנים אותה כניסה יכולה לשמש גם להטענה וגם לחיבור למחשב, לא יודע אם בפלאפונים גם].
בכל אופן גם אם לא, השאלה היא האם אפשר אולי דרך כרטיס SD ? להתקין או לשנות משהו, או פיתרון אחר.
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות