בעיה | ביצוע רוט ללא איפוס קיים?
-
רוט לא מאפס מכשיר.
לגבי פתיחת בוטלואודר, אפשר היום לפתוח לרוב המוחלט של המכשירים בוטלואודר ללא איבוד חומר. ב mtk ודאי. -
@yair אמר בבעיה | ביצוע רוט ללא איפוס קיים?:
רוט לא מאפס מכשיר.
לגבי פתיחת בוטלואודר, אפשר היום לפתוח לרוב המוחלט של המכשירים בוטלואודר ללא איבוד חומר. ב mtk ודאי.זה נגן אנדרואיד
זה יעבוד שם גם? -
רוט לא מאפס מכשיר.
לגבי פתיחת בוטלואודר, אפשר היום לפתוח לרוב המוחלט של המכשירים בוטלואודר ללא איבוד חומר. ב mtk ודאי. -
רוט לא מאפס מכשיר.
לגבי פתיחת בוטלואודר, אפשר היום לפתוח לרוב המוחלט של המכשירים בוטלואודר ללא איבוד חומר. ב mtk ודאי.וואלה,
עם איזה תוכנה/פקודה/כלי?
לmtk, -
@mefateach תפסיק להציע פה וירוסים לכל דורש.
-
תפסיק להציע פה וירוסים לכל דורש.
א. מי אמר לך שזה וירוס???!!!
ב. אני לא יודע מה זה כולל אבל זה עשה לי רוט להרבה מכשירים, אני דיברתי על kingo root ולא על king root -
-
@מישהו12 אני לא יודע למה נהית הדובר שלו... בכול מקרה אני עשיתי עם זה רוט להרבה מכשירים ולא היה שום בעיה כך שהאפשרות היחידה זה שזה רוגלה בכול מקרה לא נראה ( ןמאיפו יכול להיות לו ניסיון בזה אם לא רואים שום שינוי)
@mefateach אמר בבעיה | ביצוע רוט ללא איפוס קיים?:
@מישהו12 אני לא יודע למה נהית הדובר שלו... בכול מקרה אני עשיתי עם זה רוט להרבה מכשירים ולא היה שום בעיה כך שהאפשרות היחידה זה שזה רוגלה בכול מקרה לא נראה ( ןמאיפו יכול להיות לו ניסיון בזה אם לא רואים שום שינוי)
הוא נותן למחוק קובץ בתיקיית סיסטם?
-
@mefateach אמר בבעיה | ביצוע רוט ללא איפוס קיים?:
הוא נותן למחוק קובץ בתיקיית סיסטם?
@יום_שמח תעשה דרך KINGO ROOT עובד!