בקשת מידע | נגן סנדיסק שאינו מראה תיקיות דרך המחשב
- 
מוזר .. גם לא מראה לי תיקיות כשמחובר למחשב [אע"פ שבנגן אני רואה] וגם מראה שהוא מלא [והוא לא מלא באמת] מישהו יודע פתרון ? וגם הכרטיס של 64 ג'יגה אינו מראה את תוכנו ???? 
- 
@itamar25 אמר בבקשת מידע | נגן סנדיסק שאינו מראה תיקיות דרך המחשב: @שמעיה נראה לי שבהגדרות של הנגן אתה צריך לשנות מצב USB איך אני עושה את זה ? 
- 
@itamar25 אמר בבקשת מידע | נגן סנדיסק שאינו מראה תיקיות דרך המחשב: @שמעיה אני לא זוכר בדיוק אבל בנגן עצמו יש בהגדרות מצב USB אבל יש שם 2 אפשרויות msc או mtp איזה מהם ? @שמעיה אמר בבקשת מידע | נגן סנדיסק שאינו מראה תיקיות דרך המחשב: @itamar25 אמר בבקשת מידע | נגן סנדיסק שאינו מראה תיקיות דרך המחשב: @שמעיה אני לא זוכר בדיוק אבל בנגן עצמו יש בהגדרות מצב USB אבל יש שם 2 אפשרויות msc או mtp איזה מהם ? לא זוכר, תנסה את שניהם 
- 
@שמעיה אמר בבקשת מידע | נגן סנדיסק שאינו מראה תיקיות דרך המחשב: @itamar25 אמר בבקשת מידע | נגן סנדיסק שאינו מראה תיקיות דרך המחשב: @שמעיה אני לא זוכר בדיוק אבל בנגן עצמו יש בהגדרות מצב USB אבל יש שם 2 אפשרויות msc או mtp איזה מהם ? לא זוכר, תנסה את שניהם @itamar25 אמר בבקשת מידע | נגן סנדיסק שאינו מראה תיקיות דרך המחשב: @שמעיה אמר בבקשת מידע | נגן סנדיסק שאינו מראה תיקיות דרך המחשב: @itamar25 אמר בבקשת מידע | נגן סנדיסק שאינו מראה תיקיות דרך המחשב: @שמעיה אני לא זוכר בדיוק אבל בנגן עצמו יש בהגדרות מצב USB אבל יש שם 2 אפשרויות msc או mtp איזה מהם ? לא זוכר, תנסה את שניהם זה לא יכול להזיק ? 
- 
@itamar25 אמר בבקשת מידע | נגן סנדיסק שאינו מראה תיקיות דרך המחשב: @שמעיה אמר בבקשת מידע | נגן סנדיסק שאינו מראה תיקיות דרך המחשב: @itamar25 אמר בבקשת מידע | נגן סנדיסק שאינו מראה תיקיות דרך המחשב: @שמעיה אני לא זוכר בדיוק אבל בנגן עצמו יש בהגדרות מצב USB אבל יש שם 2 אפשרויות msc או mtp איזה מהם ? לא זוכר, תנסה את שניהם זה לא יכול להזיק ? @שמעיה אמר בבקשת מידע | נגן סנדיסק שאינו מראה תיקיות דרך המחשב: @itamar25 אמר בבקשת מידע | נגן סנדיסק שאינו מראה תיקיות דרך המחשב: @שמעיה אמר בבקשת מידע | נגן סנדיסק שאינו מראה תיקיות דרך המחשב: @itamar25 אמר בבקשת מידע | נגן סנדיסק שאינו מראה תיקיות דרך המחשב: @שמעיה אני לא זוכר בדיוק אבל בנגן עצמו יש בהגדרות מצב USB אבל יש שם 2 אפשרויות msc או mtp איזה מהם ? לא זוכר, תנסה את שניהם זה לא יכול להזיק ? ממש לא 
- 
@שמעיה אמר בבקשת מידע | נגן סנדיסק שאינו מראה תיקיות דרך המחשב: @itamar25 אמר בבקשת מידע | נגן סנדיסק שאינו מראה תיקיות דרך המחשב: @שמעיה אמר בבקשת מידע | נגן סנדיסק שאינו מראה תיקיות דרך המחשב: @itamar25 אמר בבקשת מידע | נגן סנדיסק שאינו מראה תיקיות דרך המחשב: @שמעיה אני לא זוכר בדיוק אבל בנגן עצמו יש בהגדרות מצב USB אבל יש שם 2 אפשרויות msc או mtp איזה מהם ? לא זוכר, תנסה את שניהם זה לא יכול להזיק ? ממש לא