בירור | קורקינט חשמלי למבוגרים במחיר שפוי איזה דגם מומלץ?
-
@שלום-רב אמר בבירור | קורקינט חשמלי למבוגרים במחיר שפוי איזה דגם מומלץ?:
לא צריך משהו בומבסטי, אלא אחד כזה שעושה את העבודה, קורקינט איכותי, סוללה טובה ועמידה.
שיאומי החדש
1500 שקל אצל היבואן המקביל
פצצה של קורקינט -
@יושב-אהלים אמר בבירור | קורקינט חשמלי למבוגרים במחיר שפוי איזה דגם מומלץ?:
לא צריך משהו בומבסטי, אלא אחד כזה שעושה את העבודה, קורקינט איכותי, סוללה טובה ועמידה.
שיאומי החדש
1500 שקל אצל היבואן המקביל
פצצה של קורקינטסורי, זה לא מדוייק..
אם הוא שמן והדרך שלו עם עליות, הכלי לא יסחוב טוב. -
@אנדרואיד אני לא שוקל הרבה ב"ה, אבל חשוב לי לצורך הדוגמא שיסחוב טוב את העליות מסנהדריה המורחבת עד גאולה, או מביה"ח בצפת עד רח' ירושלים, ראיתי שהמחירים מתחילים מסביבות ה1200 ועד 10000, ולזאת שאלתי איזה הכי מומלץ, ואציין שאין לי אפשרות לראות כלל את יוטיוב
-
@אנדרואיד אני לא שוקל הרבה ב"ה, אבל חשוב לי לצורך הדוגמא שיסחוב טוב את העליות מסנהדריה המורחבת עד גאולה, או מביה"ח בצפת עד רח' ירושלים, ראיתי שהמחירים מתחילים מסביבות ה1200 ועד 10000, ולזאת שאלתי איזה הכי מומלץ, ואציין שאין לי אפשרות לראות כלל את יוטיוב
יש לך שני רמות או השיאומי ודוימיו תלוי בגירסה המחיר 1300-1800 סביבות
זה כלי נחמד קל וטוב.
בעליות של ירושלים פחות יסחוב. כלומר יסע לך די לאט.ואם אתה עולה רמה ורוצה כלי יותר מהיר וחזק מתחיל ב2800
https://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=1075120.
ומשם אתה יכול לעלות להוסיף על סוללה יותר חזקה על קפיצים אחוריים. על כל מיני פיצרים.רמה 3 שמתחיל בערך ב5 אין לך צורך.
-
@אשר אם אתה שואל אותי
גבר חרדי שמכבד את עצמו עם אופניים חשמליות זה נראה רע..
קורקינט היום לעומת זאת זה ניהיה משהו ישיבתי
זה שיקול שצריך לקחת בחשבון..לדעתי אין הבדל על שניהם לא תנהג עם פראק
-
גבר חרדי שמכבד את עצמו עם אופניים חשמליות זה נראה רע..
אני מכיר הרבה אברכים עם אופניים חשמליות
קורקינט היום לעומת זאת זה ניהיה משהו ישיבתי
בבין הזמנים
-
@יושב-אהלים אני אברך חרדי אני מאוד מכבד את עצמי אני נוסע על אופניים חשמליות וזה נראה מאוד "אברכי". (לבחורי ישיבות כלום לא מתאים בלי לפגוע באף אחד. זה פשוט וברור - לצערי היום קצת פחות... וד"ל) אופניים חשמליות יכולות להיראות אגרסיביות ולא מתאימות או עדין וראוי תלוי מה אתה קונה. באופן עקרוני לשימוש מסיבי ולהפקת תועלת מיטבית אין מה להשוות בין אופניים לקורקינט. אני לוקח אותם איתי גם לנסיעות בין עירוניות וזה איכות חיים אחרת לגמרי. אופניים חשמליות זה כלי חשוב מאוד יעיל מאוד ומי שמשתמש בו בצורה מושכלת לא יכול לרדת ממנו. הייתרון היחיד של קורקינט זה האפשרות לשמור עליהם מגניבות. אבל גם לאופניים לא יעשו כלום אם יודעים לשמור עליהם איפה לקשור אותם איך וכו'.
-
@משתמש-חדש אמר בבירור | קורקינט חשמלי למבוגרים במחיר שפוי איזה דגם מומלץ?:
בבני ברק אני רואה מכל הגילאים אנשים נוסעים על קורקינטים,
בערים אחרות קצת פחות,
(אולי בבני ברק זה נכנס מהקורקינט להשכרה דרך האפליקציה?)אולי אבל רוב בני ברק הם בלי אפליקציה ואם דיברת על זה ,
אז אני יזכיר את זה שהייתה תקופה מאוד טובה שבה ניתן היה לשכור קורקינט ע"י שיחת טלפון ולצערי זה הופסק וממש חבל
אם מישהו יודע איך להשפיע על החברות שעושות עם אפליקציה ולהסביר להם שכדאי להם כלכלית לאפשר גם באמצעות שיחת טלפון
זה יהיה מאוד טוב כי תלכס הם ירוויחו הון כי הם יהיו היחידים שבעלי פלאפון כשר יכולים לנסוע עם קורקינט מהרחוב.
וזה יעלה להם רק "פתיחת המסוף דרך ימות המשיח"
מי שיש לו השפעה על חברה מומלץ שיעשה את זה תודה -
@אשר אמר בבירור | קורקינט חשמלי למבוגרים במחיר שפוי איזה דגם מומלץ?:
@משתמש-חדש אמר בבירור | קורקינט חשמלי למבוגרים במחיר שפוי איזה דגם מומלץ?:
בבני ברק אני רואה מכל הגילאים אנשים נוסעים על קורקינטים,
בערים אחרות קצת פחות,
(אולי בבני ברק זה נכנס מהקורקינט להשכרה דרך האפליקציה?)אולי אבל רוב בני ברק הם בלי אפקציה ואם דיברת על זה ,
אז אני יזכיר את זה שהייתה תקופה מאוד טובה שבה ניתן היה לשכור קורקינט ע"י שיחת טלפון ולצערי זה הופסק וממש חבל
אם מישהו יודע איך להשפיע על החברות שעושות עם אפליקציה ולהסביר להם שכדאי להם כלכלית לאפשר גם באמצעות שיחת טלפון
זה יהיה מאוד טוב כי תלכס הם ירוויחו הון כי הם יהיו היחידים שבעלי פלאפון כשר יכולים לנסוע עם קורקינט מהרחוב.
וזה יעלה להם רק "פתיחת המסוף דרך ימות המשיח"
מי שיש לו השפעה על חברה מומלץ שיעשה את זה תודהעיריית בני ברק החרימה להם את הקורקינטים כי לא היה להם אישור
-
פוסט זה נמחק!