תיקייה שנעלמה!
-
נעלמה לי תיקייה ענקית בדיסק קשיח חיצוני.
בתחילה זה כתב לי לא הצלחנו למצוא, ניתרתי וחיברתי שוב וזה נעלם לחלוטין, מה אפשר לעשות???
התוכן מאד חשוב לי!! -
@מתושלח אפשר לבדוק זאת בצורה פשוטה תבדוק כמה כתוב לך מבחוץ על הארדיסק לדוגמא 200 ואז תיכנס פנימה תעמוד על אחד מהקבצים ותעשה קונטרול A ואז מאפיינים ותראה כמה שוקל אם כתוב 180 דוגמא זה אומר שלא נמחק רק נעלם ואם כתוב 200 אז תבין שנמחק
-
מעבר לכך!
כעת אני שם לב שיש לי אפשרות אפילו למצוא את הקבצים עם EVRITING אבל זה כותב אין אפשרות לגשת/איננו מוצאים את הקבצים... -
-
@מתושלח תראה את evritingאני לא מכיר אבל מה שאני עשיתי כשזה קרה הורדתי את תוכנת השיחזור מהפורום אני יחפש לך אותה ואחרי שתוריד אני יסביר לך מה לעשות
-
מעבר לכך!
כעת אני שם לב שיש לי אפשרות אפילו למצוא את הקבצים עם EVRITING אבל זה כותב אין אפשרות לגשת/איננו מוצאים את הקבצים...@מתושלח אמר בתיקייה שנעלמה!:
כעת אני שם לב שיש לי אפשרות אפילו למצוא את הקבצים עם EVRITING אבל זה כותב אין אפשרות לגשת/איננו מוצאים את הקבצים...
תוכל בבקשה להעלות צילום מסך מלא של דוח הSMART ?
-
-
@מתושלח אמר בתיקייה שנעלמה!:
כעת אני שם לב שיש לי אפשרות אפילו למצוא את הקבצים עם EVRITING אבל זה כותב אין אפשרות לגשת/איננו מוצאים את הקבצים...
@משחזר-מידע אמר בתיקייה שנעלמה!:
אשמח שתסביר יותר...
-
@משחזר-מידע אמר בתיקייה שנעלמה!:
אשמח שתסביר יותר...
@מתושלח אמר בתיקייה שנעלמה!:
אשמח שתסביר יותר...
https://mitmachim.top/topic/2125/הסבר-מה-זה-smart-בדיסקים-קשיחים?_=1583241514432
@משחזר-מידע אמר בהסבר, מה זה SMART בדיסקים קשיחים?:
תוכנה שמאפשרת לראות את הדוח הזה:
https://mitmachim.top/assets/uploads/files/1580782776336-crystaldiskinfo8_4_0.exe
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות