בירור | דגמי יאנג
-
@אשר אמר בבירור | דגמי יאנג:
אם אתה רוצה לצרוב קשוחה או רום לא לשכוח שזה 6312 לא 10 ואם אתה רוצה לעשות רוט או קינגרוט או מה ששמואל הביא במדריך
לא אחריותי אני כן לקחתי את הסיכון וצרבתי את "הרקברי" שמתאים ל6310 ל6312 וב"ה לא קרה כלום. (רקברי לא רום/קשוחה בשופו"א)
כדי להגיע לתפריט רקברי ב6312 זה לא כמו ששמואל אמר כאן ללחוץ על שמגיעים אני ניסיתי 10 פעמים עד שכמעת הרסתי את המכשיר
עד שבטעות לחצתי קצר והבנתי שכדי להגיע לתפריט מספיק עד שנדלק ואז לעזוב ולהמתין.
שים לב אני לא הצלחתי לא לשנות IMEI ולא לתקן תעודה ע"י התוכנה שהביאו כאן "ללא קופסה" ונאלצתי ללכת לחנות
לשנות IMEI עולה בערך 80-100 קח את זה בחשבון אחרת זה לא "יתמוך כשר"@שמואל היקר, יש לך מה להוסיף בעניין צריבת יאנג 6312?
תודה! -
@צדיק-תמים אמר בבירור | דגמי יאנג:
@אשר @הכריש לא ברור לי מה הסתבכתם, אבל פה קיבצתי רומים וקבצי ריקברי ורוט לכל דגמי היאנג, כולל הדאבל סים.
אבל אין שם ל-S6312
-
שים לב אני לא הצלחתי לא לשנות IMEI ולא לתקן תעודה ע"י התוכנה שהביאו כאן "ללא קופסה" ונאלצתי ללכת לחנות
נראה לך דווקא לדגם הזה לכן לא הצלחתי לשנות IMEI או שהיה לך בעיה כללית?
הצלחתי לעשות רוט כמו שאמרת.
כעת אני מנסה את השינוי
במדריך הזה (בהודעה השניה) כתוב שבשביל לשנות עבור יאנג יש לעשות רוט שונה עם קובץ אחר אם הבנתי נכון? כך עשית? כך יש לעשות?
תודה למסייעים. -
@הכריש אמר בבירור | דגמי יאנג:
נראה לך דווקא לדגם הזה לכן לא הצלחתי לשנות IMEI או שהיה לך בעיה כללית?
הצלחתי לעשות רוט כמו שאמרת.
כעת אני מנסה את השינוי
במדריך הזה (בהודעה השניה) כתוב שבשביל לשנות עבור יאנג יש לעשות רוט שונה עם קובץ אחר אם הבנתי נכון? כך עשית? כך יש לעשות?
תודה למסייעים.אין שום בעיה ביאנג הזה בהכל צריבה צריך בדיוק 6312 ורוט אני הצלחתי (לא אחריותי) גם בשל 6310.
חוץ מהתוכנה של שינוי ה IMEI כאן ששם הסתבכתי וכששאלתי מישהו למה כשצרבתי בפוקט לא הייתי צריך תיקון תעודה הסבירו לי,
שיש הבדל בין פוקט ליאנג וביאנג הרבה פעמים כשעושים צריבת קשוחה/רום זה עושה בעיות וצריך לתקן תעודה שוב,
יכול להיות שהתוכנה לא הותקנה אצלי טוב ואתה כן תצליח להתקין אותה ולשנות
רק אמרתי שתיקח בחשבון שאם לא תצליח יעלה לך 100/80 לשנות INEI /תיקון תעודה אחרי צריבה.@צדיק-תמים אמר בבירור | דגמי יאנג:
@אשר @הכריש לא ברור לי מה הסתבכתם, אבל פה קיבצתי רומים וקבצי ריקברי ורוט לכל דגמי היאנג, כולל הדאבל סים.
לא עובד!! (תמונה)
-
כוונתך שהמחיר שיקחו ממני על שינוי IMEI אחרי הנסיון הביתי שלי - יהיה יותר יקר משינוי IMEI רגיל ?
לא אמור להיות
שינוי IMEI לא אמור להיות יותר יקר
ותיקון תעודה צריך בכל מקרה, גם אחרי שינוי IMEI לבד באם תצליח - עדיין תצטרך לעשות תיקון תעודה. -
רק אמרתי שתיקח בחשבון שאם לא תצליח יעלה לך 100/80 לשנות INEI /תיקון תעודה אחרי צריבה.
כוונתך שהמחיר שיקחו ממני על שינוי IMEI אחרי הנסיון הביתי שלי - יהיה יותר יקר משינוי IMEI רגיל ?
לא! רק שתיקח בחשבון "שאם לא תצליח יעלה לך גג עוד 100 ש"ח זה הכל"!
-
@הכריש זה עולה בדידי פון 30 ש"ח אבל זה סיליקון לא זכוכית וזה מתאים לשני היאנג ולא לפוקט
ככה שלא שווה לקנות את זה שם ב15 ועוד 10 ש"ח משלוח +עמלת אשראי ולחכות חודשיש את זה בכל חנות פלאפונים ב 15-30 ש"ח, אבל רציתי לקנות כמה כאלו בדולר...
-
בעיקרון עשו לי שינוי IMEI עם קופסה,
אך למעשה עדיין זה לא מקבל סים כשר.בקיצור עבדו עליך בעיניים ולא עשו את העבודה שעבורה שילמת
תדרוש את הכסף חזרה ותלך לחנות אחרת...@הכריש אמר בבירור | דגמי יאנג:
בחנות הביאו לי את קופסת הצריבה, לנסות לבד. דעתך/ם?
יאנג אפשר לשנות IMEI גם בלי קופסה, מנסיון.
אבל בכל מקרה זה העבודה שלהם, לא שלך... אם אתה משלם להם זה בשביל שהם יעשו לך את העבודה... לא יזרקו את זה חזרה עליך -
@משה-144 אמר בבירור | דגמי יאנג:
תוכל לבדוק על ידי הקוד
מוצגת לי ההודעה:
351953050195689 / 01 351953050169569 / 01
מה זה אומר?
להזכירכם, מדובר בפלאפון עם שני סימים.
ראיתי במדרים ליאנג שיש תוכנה שאמורה להחליף את הקופסה, ובה יש אפשרות לתקן את התעודה, גם אתה הזכרת משהו בעניין התעודה שלא הבנתי.
תודה