בקשה | אפליקצית שעון נוכחות- עבודה (לא חייב עם דיווח כל שהו) לאנדרואיד אך הורדה למחשב חינם.
-
הצלחתי
להורדה לחץ כאן:
https://linksharing.samsungcloud.com/pxnvSaXN3UKP
באם זה יהיה חסום אעלה לשרת הפורום
הקישור בתוקף ליומיים בלבד -
חסום
-
@sara1101 אמר בבקשה | אפליקצית שעון נוכחות- עבודה (לא חייב עם דיווח כל שהו) לאנדרואיד אך הורדה למחשב חינם.:
שלום לכולם,
יש לי תוכנה על המחשבת שמפעילה אפליקציות אנדרואיד.
ידוע לי על אפליקציות טובות בחינם של שעון נוחכות מהחנות של גוגל פליי בסמרטפונים אך במחשב לא הצלחתי למצוא **להורדה בחינם ** ובעיקר כי הוא מסונן.
סה"כ המטרה שלי לרכז את השעות העבודה ולחשב אותם אוטומטית ולהגיש למעסיק בסוף חודש. מעדיפה שזה יכלול חישובי שכר וכל היוצא מזה (ברוטו ונטו ) עד כמה שאפש כמובן.
אודה לכם אם תוכלו לעזור לי להוריד את האפיקציה המתאימה לי.
(מזכירה שרוב הסיכויים שאם תשלחו לי קישורים לאתרים אחרים לא אוכל לפתוח עקב הסינון שעל המחשב)
תודה רבה!
לדעתי האפליקציה הזאת הכי נוחה שיש
salary.com.apk -
לפי פירטי הרישום נראת אפליקציה רצינית וטובה אבל בעיה למסוננים לצערי.
התוכנה שעליה אני מפעילה את האפליקציות חסומה לסינכרוניים של גוגל לכן אין אפשרות חיבור לאפליקציות עם רישום של מיילים וכדומה.. אפשר לומר שהיא עובדת בלי חיבור לאינטרנט (נראה לי..) "bluestecks"
-
@sara1101 אמר בבקשה | אפליקצית שעון נוכחות- עבודה (לא חייב עם דיווח כל שהו) לאנדרואיד אך הורדה למחשב חינם.:
לפי פירטי הרישום נראת אפליקציה רצינית וטובה אבל בעיה למסוננים לצערי.
התוכנה שעליה אני מפעילה את האפליקציות חסומה לסינכרוניים של גוגל לכן אין אפשרות חיבור לאפליקציות עם רישום של מיילים וכדומה.. אפשר לומר שהיא עובדת בלי חיבור לאינטרנט (נראה לי..) "bluestecks"
אין בעיה למסוננים
פשוט צריך לשלוח הקלטה במקרה הכי גרוע
אבל אתה כעת מביא דרישה שלא שמתי לב אליה
אתה רוצה משהו אוף ליין
זה נושא אחר לגמרי -
@a0533057932
אנסה להשאיר פניה - תודה.
לא מחפשת און ליין. -
@a0533057932
אנסה להשאיר פניה - תודה.
לא מחפשת און ליין.אני מקווה שתמצאי
כל האפליקציות שאני מכיר עובדות און ליין על מנת שיהיה גיבוי לנתונים למקרה של תקלה -
זה פרוצדורה רצינית עם נט פרי נכון לעכשיו.. ולא נמצא עוד פיתרון
-
זה פרוצדורה רצינית עם נט פרי נכון לעכשיו.. ולא נמצא עוד פיתרון
נטפרי לא פותחים את האפליקציה הזאת?
שלחת הקלטת תעבורה? -
שלחתי להם הכל- תעבורה והסרטת מסך ומה לא..
-
שלחתי להם הכל- תעבורה והסרטת מסך ומה לא..
כעת תנסה שוב
האם עובד? -
עובד ברוך השם! אפליקציה טובה מאוד- תודה לכולם על המענה המהיר והעזרה!