בעיה | מחשב ישן ווינדוס 7 שכחתי סיסמא
-
@חיים-גרין לא כ"כ קל ולפעמים יותר ארוך מלהשתמש בתוכנה
-
@קינג-קומפיוטר אמר בבעיה | מחשב ישן ווינדוס 7 שכחתי סיסמא:
ש
סבבה רק המלצתי כי זכרתי שיש אפשרות כזאת!
תמיד אמרו לי שזה מאוד קל! -
@חיים-גרין זה לא כל כך קשה למי שיודע פקודות פשוטות של העתקה והעברה דרך שורת פקודות וזה נראה לי טוב למקרים שיש איתחול מאובטח שאי אפשר להכניס דיסק טכנאים (אולי וינדוס GO TO כן אפשר).
1.תדליק את המחשב ואיך שעולה הסמל של וינדוס תכבה את המחשב.
2.תדליק את המחשב נורמלי כעת אמור להיות כתוב פיתרון בעיות של וינדוס והוא ישאל אותך אם הוינדוס עולה ויציע או להמשיך או פיתרון בעיות, תיכנס לפיתרון בעיות ושם תיפתח שורת פקודות (אולי יש כמה תפריטים בדרך, פשוט המדריך נכתב בע"פ).
3.תיכתוב פקודת העברה לזכוכית מגדלת של וינדוס (יישום) move c:/windows/sistem32/זכוכית מגדלת (אני לא זוכר איך קוראים לזה בבקשה תגיבו ותענו) רק שהיעד (שוב נתיב לאנשהו) לא יהיה לאותה תיקיה תחת אותו שם אלא או אותה תיקיה אבל לשנות את השם או למקום אחר.
4.תעתיק את CMD מאותה תיקיה לאותו מיקום רק תחת השם של הזכוכית מגדלת.
5.תדליק את המחשב רגיל ובמסך נעילה תיכנס לזכוכית מגדלת ואז יפתח לך חלון CMD.
6.תירשום בו net user ואז את שם המשתמש ותילחץ אנטר.
7.הסיסמה נמחקה!
אם אתה רוצה יש גם פקודה ליפתוח משתמש חדש (גם admin) אבל אם זה מחשב שלך אז פשוט אין בזה צורך.
נ.ב. אם זה לא מגיע לשלב 2 אז תנסה כמה פעמים. -
@yosui אמר בבעיה | מחשב ישן ווינדוס 7 שכחתי סיסמא:
1.תדליק את המחשב ואיך שעולה הסמל של וינדוס תכבה את המחשב.
שלב זה צריך 3 פעמים
ובכלל כל זה לא רלוונטי למחשב עם ווינדו עדכני
הו ניתן רק על ידי דיסק חיצוני -
@yosui
א. כשאני עושה את זה אני מחליף את ה cmd עם הקובץ של מקשים דביקים שנקרא setch, ואז בלחיצה רציפה חמש פעמים על shift למשל נפתח הcmd/
ב. לפעמים הפקודה net user לא עובדת, מנסיון, ואז צריך לפתוח עוד משתמש, הפקודה לזה זה control userpasswords2.
ג. הסיבה שזה יותר קל כי צריך דיסק אונקי מפורמט בשביל כל התוכנות האלה, וזה טירחה לפנות אונקי או לקנות אחד... -
@חייים-א אמר בבעיה | מחשב ישן ווינדוס 7 שכחתי סיסמא:
ג. הסיבה שזה יותר קל כי צריך דיסק אונקי מפורמט בשביל כל התוכנות האלה, וזה טירחה לפנות אונקי או לקנות אחד...
מתי פגשת לאחרונה מישהו שמתעסק במחשבים ואין לו לפחות 5 אונקיים של מאות גיגה?