בקשת מידע | אפליקציית כשר פליי לאנדרואיד
-
@קצלנבוגן לא הבנת אותי... למשל אם ההורים יודעים שיש לבן מכשיר פתוח אז הם עוקבים אחריו בהתאם... אבל אם הם חושבים שיש לו מכשיר כשר שבעצם הוא פתוח זה הכי גרוע שיכול להיות
וגם בקשר לבחור עצמו זה אם זה מכשיר עם כשר פליי יש לו פחות מצפון להשתמש איתו מאשר עם מכשיר פתוח כי הרי זה "מוגן" -
@שובי כתב בבקשת מידע | האם מישהו מכיר את אפליקציית כשר פליי לאנדרואיד ויכול לתת מידע על רמת ההגנה וחסינות הפריצה? זה יועיל לי מאוד.:
וגם בקשר לבחור עצמו זה אם זה מכשיר עם כשר פליי יש לו פחות מצפון להשתמש איתו מאשר עם מכשיר פתוח כי הרי זה "מוגן"
אדם לא משלה את עצמו
הוא יודע בדיוק מה מותר ומה אסור -
אני פה קצת באיחור אבל אני חייב להגיב!
@שובי כתב בבקשת מידע | האם מישהו מכיר את אפליקציית כשר פליי לאנדרואיד ויכול לתת מידע על רמת ההגנה וחסינות הפריצה? זה יועיל לי מאוד.:@df555 כשר פליי זה בעצם טרף פליי זה פשוט מכשיל את כל הצעירים שחושבים שקנו או שמכרו להם מכשיר כשר עם כשר פליי וכבר למחרת הם פורצים את זה בקלי קלות זה פשוט בושה שהסינון הזה עדיין קיים, (אני רק מדבר על החסימה שלהם בשיאומי חצי טאצ, אם הם רואים שאין להם יכולת לחסום את המכשיר הזה אז שיפרסמו שאין להם הגנה על שיאומי חצי טאצ.....)
עדיף לקנות מכשיר פתוח מאשר עם כשר פליי....כשר פליי בחיים!!! אבל בחיים לא אמרו שיש להם הגנה לשיאומי חצי טאצ'!
@A0533057932 כתב בבקשת מידע | האם מישהו מכיר את אפליקציית כשר פליי לאנדרואיד ויכול לתת מידע על רמת ההגנה וחסינות הפריצה? זה יועיל לי מאוד.:
@אלי-30 כתב בבקשת מידע | האם מישהו מכיר את אפליקציית כשר פליי לאנדרואיד ויכול לתת מידע על רמת ההגנה וחסינות הפריצה? זה יועיל לי מאוד.:
@מישהו12 נמחק להם כל הטלפון מכשר פליי
קרה פעם אחת בלבד לפני יותר משנה אם אני לא טועה
וכמדומני הם גילו את הבעיהלא קרה בכשר פליי וזה בחיים לא יקרה!
היה אצל חברה אחרת שאני לא יגיד את שמם בשביל לא להשמיץ...
אני אנסה להסביר בקצרה איך עובד כשר פליי
כשר פליי לא מכריזים על מכשרים כתומכים רשמית, אבל הם כן יכולים להגיד שהמכשיר הזה והזה הוא יציב עליו, ובכדי שהסינון יהיה יציב וחזק צריך להתקין אותו בצורה הנכונה ולתת לו את ההרשאות שהם צריכים לקבל
ואם מישהו חושב שהסינון לא יציב וניתן לפריצה, מי ביקש ממך להתקין את זה?!
בנאדם שמחפש סינון נוח ולא יתעקש לפרוץ את הסינון זה בהחלט מתאים לו
ומי שרוצה להעיף את הסינון יכול לעשות את זה בדרך הרבה יותר קלה! פונים לתמיכה, מבקשים השהיה לסינון ואז מעיפים, והורים ששמים לילדים את ההגנה יכולים להגדיר סיסמת הורה שרק עם זה אפשר לפנות לתמיכה
להשמצות פה אין שום בסיס!
מי שמוכר שיאומי חצי טאצ' עם כשר פליי, עושה את זה על דעת עצמו בלי שום קשר לחברה!
אם יש לכם עוד שאלה בנושא, אני אהיה פה ואענה בכיף לכל השאלות! -
@איציק-דייטש עובדתית הסינון לא יציב וניתן לפריצה בשיאומי זה לא סתם שמישהו חושב כך אז פשוט עדיף לא להגיד שבמכשיר הזה הסינון יציב עליו אלא להכריז במפורש שכשר פליי לא יציב על שיאומי
-
@ישראל18 לא לא לא, לא הבנת אותי!
אני אמרתי שכשר פליי לא אמרו על שום מכשיר שהוא בטוח תומך!
הם מנסים כמובן להתאים את עצמם לכל סוגי המכשירים!מי שמתקין כשר פליי על שיאומי עושה את זה על דעת עצמו בלי קשר לחברה של כשר פליי!
אני אישית כנראה מסכים איתך שעל שיאומי הוא לא יציב... לכן לא צריך להתקין, אין מכשיר שיאומי שכשר פליי מוכרים, זה רק משווקים שמתקינים על שיאומי...
מקווה שהפעם אני מספיק מובן -
@שובי כתב בבקשת מידע | האם מישהו מכיר את אפליקציית כשר פליי לאנדרואיד ויכול לתת מידע על רמת ההגנה וחסינות הפריצה? זה יועיל לי מאוד.:
עדיף לקנות מכשיר פתוח מאשר עם כשר פליי....
נא לתפוס פורפורציות בדחיפות!!!!!!!!
כשר פליי זה חסימה פצצה (גם אם יש בעיות בסינון והוא לא מושלם) ולהגיד שעדיף טלפון פתוח זה פשוט טפשות!!!
ודרך אגב, הנושא יצא בכלל מההקשר אליו נפתח, הנושא היה האם כשר פליי זה חסימה טובה או לא ופתאום מתחילים בהשמצות על "כשר פליי" וקללות וגידופים
עריכה: עדיף פלאפון פתוח מאשר פלאפון עם כשר פליי זו חסימת פח שעוקפים ברגע -
פוסט זה נמחק!
-
@איציק-דייטש אם זה כך אז אתה צודק והמוכרים אשמים בזה
-
@איציק-דייטש חס ושלום לצעוק! רק בדרכי נועם...
-
@איציק-דייטש השמיצו בכתיבה בלי לצעוק על אף אחד...
סתם... זה לא השמצה אלא רק לענות לשואל שהחסימה הזאת על המכשיר הזה היא לא טובה ואנשים נפלו בזה -
@מתושלח-הבבלי הוא פתוח ב5 לחיצות זה שאתה לא יודע איך זה לא אומר שכולם לא יודעים
ואפילו במקרה שהרוב לא יודעים
אתה בעד לוותר על אלה שלא ?? -
גילוי נאות, אני עובד בחברת הדרן, ולכן בכל הפוסט הקרוב לא אדבר על הדרן מטוב ועד רע, וכל מה שכתבתי פה לא קשור לחברת הדרן.
(כמעט) כל חברת סינון אפשר להעיף, השאלה היא כמה זה קשה,
וזה הולך ככה, (האחוזים סתם בערך ואני המצאתי אותם הרגע. בשביל לְשַׁבֵּר אֶת הָאֹזֶן)
יש את ה5 אחוז שיפרצו כל הגנה אם הם רוצים,
יש את 85 אחוז שלא יודעים איך לעות את זה,
ויש את ה10 אחוז שמשתנה בין הגנה להגנה...במקביל, יש אנשים ״פריקים״ לנושא, שפשוט יקנו פלאפון עם הגנה, וינסו לפרוץ. (אני עד לפני שנה וחצי +- ) ובגדול עקפתי/הסרתי בזמנו את כל סוגי ההגנות שיש , לאנדרואיד ואפילו את נטספארק על אייפון (הגעתי לחיפוש גוגל לא מסונן, זה היה הסימן בשבילי ש״הצלחתי״, ועברתי להיות מנוי בחברת סינון אחרת..),
אז לא היה איכפת לי לאפס את הפלאפון אם צריך וכו׳יש אנשים שלא מבינים בטכנולוגיה / אין להם זמן לזה / החומר שיש להם בפלאפון חשוב להם, ולא יילכו לאפס אותו גם אם בא להם משהו שההגנה לא מאפשרת.
יש אנשים (ואני בכוונה לא כותב בחורי ישיבות - אבל בחורי ישיבות לרוב.)
שגם זמן זה לא בדיוק הבעיה שלהם,
וגם החומר בפלאפון לא בדיוק הבעיה שלהם,
ובמיוחד שזה נתקל עם פלאפונים חלשים שההגנה לא עובדת עליהם יציב,
והם פשוט עוקפים את זה תוך כמה דקות.
ואם ״מותר״ בישיבה / הורים / בית, פלאפון כזה, ויש לנו יצר הרע (נכון מפליא?) אז הפלאפון יהיה פרוץ לעיתים בשביל ווצאפ / טלגרם / שונותכיום אני אישית נמצא עם הגנה של מגן (אותה מערכת של כשר פליי) וזה פשוט מגן טוב את מה שהוא אמור לעשות, אני לא חושב שפעם נפתח לי משהו שהגדרתי שייחסם, ויש להם גם מעלה שלא פגשתי עדיין בחברות אחרות שהם מסננים מילים מתוך המסך, ואם יש מילה לא ראויה הם מקריסים את האפליקציה.
לגופו של דיון,
כשר פליי אולי הגנה קצת פחות טובה משאר ההגנות שיש בשוק, אבל היא בהחלט טובה ומסננת למי שלא מבין בטכנולוגיה ולא ידריכו אותו איך לפרוץ
אני לא חושב שיש סינון שעמיד לחלוטין בפני פריצה/ עקיפה.
אני חושב שזה מסוכן שיש לבחור ישיבה סמארטפון אפילו קטן, כי זה לא משנה אם ההגנה עליו תהיה כשר פליי או כל הגנה אחרת ,הגנה על שיאומי זה צחוק, ובשניה זה נופל למי שמבין בזה, ובממוצע בכל ישיבה יש את ההוא שמבין ויוכל לעשות לכם הכל בפלאפון.
ולכן , אם אתם הורים, תשגיחו על הילדים שלכם,
אם אתם בחורים, תשגיחו על עצמכם, כי חבל. -
@ישראל18 כתב בבקשת מידע | האם מישהו מכיר את אפליקציית כשר פליי לאנדרואיד ויכול לתת מידע על רמת ההגנה וחסינות הפריצה? זה יועיל לי מאוד.:
השמיצו בכתיבה בלי לצעוק על אף אחד...
יותר גרוע, כי זה נשאר בפורום הלאה, וזה יעשה נזק גם עוד כמה שנים