בקשת מידע | אפליקציית כשר פליי לאנדרואיד
-
@מתושלח-הבבלי כתב בבקשת מידע | האם מישהו מכיר את אפליקציית כשר פליי לאנדרואיד ויכול לתת מידע על רמת ההגנה וחסינות הפריצה? זה יועיל לי מאוד.:
מבחינת פריצה נטספארק הם החסימה החזקה ביותר
אתה מדבר על המחשב או על הפלאפון?
כי במחשב הכי חזק=נטפרי
ושום סינון אחר!!! -
@קצלנבוגן כתב בבקשת מידע | האם מישהו מכיר את אפליקציית כשר פליי לאנדרואיד ויכול לתת מידע על רמת ההגנה וחסינות הפריצה? זה יועיל לי מאוד.:
@מתושלח-הבבלי כתב בבקשת מידע | האם מישהו מכיר את אפליקציית כשר פליי לאנדרואיד ויכול לתת מידע על רמת ההגנה וחסינות הפריצה? זה יועיל לי מאוד.:
מבחינת פריצה נטספארק הם החסימה החזקה ביותר
אתה מדבר על המחשב או על הפלאפון?
כי במחשב הכי חזק=נטפרי
ושום סינון אחר!!!נטפרי זה רק בשביל לעבוד
בנטספארק יש לך גם 'וואלה' וטיקטוק וטוויטר -
@מתושלח-הבבלי ונטספרק מובייל לא טוב?
-
@שובי כתב בבקשת מידע | האם מישהו מכיר את אפליקציית כשר פליי לאנדרואיד ויכול לתת מידע על רמת ההגנה וחסינות הפריצה? זה יועיל לי מאוד.:
@מתושלח-הבבלי ונטספרק מובייל לא טוב?
לא מכיר,
יכול להיות שזה מצויין כתבתי מה שאני יודע -
(שים לב שאני מתכוון לנטספארק ולא לנטספארק מובייל)
אפשר באמת לשמוע מה ההבדל? (כי לאחרונה ניסיתי את נטספארק על טאבלט וזה מתכבה לי כל הזמן, האם יתכן שזה נטספארק מובייל, ויש הבדל?)
-
@aharon77 לגבי עסקן - מאז שפתחתי את הפוסט הספקתי להתעסק איתו, וגיליתי שגם הוא ניתן לפריצה בטאבלט, ולא ארחיב בזה כמובן... אבל כדאי לדעת שלכאורה הפתרון המוצלח ביותר בתחום זה הוא הדרן (אע"פ שזה יקר, כפי שציינו רבים), ושמעתי גם על "דלתא" למי שרוצה משהו קצת יותר חזק... (טלפון 036777222)
החיסרון היחיד של דלתא שיש להם רק תחנת שירות פיזית אחת - באשדוד. כך מבירורים שונים שערכתי למישהו שביקש.