'שידור חוזר' אחרי שיחה טלפונית מחו"ל לארץ + ניתוק
-
אבא שלי שגר בארצות הברית התלונן בפני, על תופעה מוזרה שקרה לו כבר פעמיים, פעם אחד אתי, ופעם אחד כשדיבר עם מישהו אחר.
הוא דיבר אתנו כמה דקות (לכאן לארץ כמובן), פתאום הוא מתחיל לשמוע כאילו הקלטה של כל השיחה מהתחלתו, ובאמצע זה מתנתק.המסקנה שהגיע אליה: מוכרח להיות שהשב"כ מקליט כל שיחת טלפון בארץ, רק כנראה שיש איזה תקלה במערכת, שמסגיר את פעולתם... והטמיעו מנגנון שזה יתנתק באופן אוטומטי אם זה מתחיל לפעול בטעות... אחרת איך יתכן שיישמע הקלטה חוזרת של כל השיחה מהתחלתו.
יש למישהו הסבר לתופעה???
-
@חוות-דעת אמר ב'שידור חוזר' אחרי שיחה טלפונית מחו"ל לארץ + ניתוק:
המסקנה שהגיע אליה:
אתה לא יכול לקרוא לזה מסקנה.
זה אולי השערה.אני לא חושב שהשב"כ מפגרים.
וחוץ מזה אם השב"כ מקליט שיחות זה לא כמו שזה נשמע, זה יותר ברמת המתג ברשת. זה לא שהוא יכול פתאום לצעוק לך בטלפון ולהתערב בשיחה. -
אבא שלי שגר בארצות הברית התלונן בפני, על תופעה מוזרה שקרה לו כבר פעמיים, פעם אחד אתי, ופעם אחד כשדיבר עם מישהו אחר.
הוא דיבר אתנו כמה דקות (לכאן לארץ כמובן), פתאום הוא מתחיל לשמוע כאילו הקלטה של כל השיחה מהתחלתו, ובאמצע זה מתנתק.המסקנה שהגיע אליה: מוכרח להיות שהשב"כ מקליט כל שיחת טלפון בארץ, רק כנראה שיש איזה תקלה במערכת, שמסגיר את פעולתם... והטמיעו מנגנון שזה יתנתק באופן אוטומטי אם זה מתחיל לפעול בטעות... אחרת איך יתכן שיישמע הקלטה חוזרת של כל השיחה מהתחלתו.
יש למישהו הסבר לתופעה???
כמה דברים.
ראשית, אני מניח שזה קרה לו בקו של 019 בינלאומי. קרה לי גם, וקרה לי רק אצלם.
שנית, בשביל להקליט לא צריך שתשמע אח"כ הקלטה של השיחה, וגם לא צריך מנגנון שינטרל את זה. עיין ערך כל חברה שטיפה מכבדת את עצמה (ולא רק) שמקליטים את כל השיחות ואין אף פעם 'תקלה' כזו.
שלישית, היום שכמעט כל השיחות הן דיגיטליות, אין שום בעיה (לגוף כמו שב"כ) לשחזר שיחות גם אם לא הוקלטו. -
חברה! הקטע של 'השב"כ' היה סתם בשביל הצבע...
אבל זה באמת מוזר.@ComFix אמר ב'שידור חוזר' אחרי שיחה טלפונית מחו"ל לארץ + ניתוק:
יש למישהו הסבר לתופעה???
כמה דברים.
ראשית, אני מניח שזה קרה לו בקו של 019 בינלאומי. קרה לי גם, וקרה לי רק אצלם.כשמעשהוא מתקשר מארה"ב, הוא עובר דרך 019???