בירור | לכתוב משתנה בנתיב קובץ
-
למבינים!
יש לי טבלה ובתוכה נתונים של אנשים שמוגדרים להרבה קבוצות.
עכשיו אני צריך להוציא את הנתונים לקבצים נפרדים, דהיינו - כל מי ששייך לקבוצה 100 ייוצא לקובץ ששמו קבוצה 100 בתוך תיקיית 100 שבתקיה הראשית; ומי ששייך לקבוצה 200 ייוצא לקובץ ששמו קבוצה 200 בתוך תיקיית 200 שבתקיה הראשית;
בעצם אני עושה לולאה שבודקת נתונים ומייצאת אותם, השאלה שלי - איך אני עושה בשם הקובץ משתנה ששם התיקיה יהיה לפי הנתונים שבטבלה?
אם תוכלו לעזור לי אשמח מאד
הצב"י -
@שמחה-כץ מכיוון שחסר פרטים אכתוב מה בא לי
Switches in c example
תן לחכם ויחכם עוד -
@משחזר-מידע לצערי לא כ"כ הבנתי...
כנראה בעיה הקשורה לעניות דעתי,
אשתדל לתקן
בקיצור השאלה הייתה אם אפשר לכתוב בייצוא קבצים שם ונתיב קובץ בצורה c:\user*משתנה - כמו למשל שם של השדה בטבלה*\ וכו' -
@yzahn
ויזואל בייסיק
הטבלה היא טבלת תורמים ולא הייתי רוצה להעלות אותה לכאן, אך הרעיון הוא שכל תורם משתייך לקבוצת מתרימים אחרת, ואני צריך לחלק לכל קבוצה את הדפים שלה בנפרד, וכשאני מוציא נתונים אני צריך שייצא לי מסמכים נפרדים לכל קבוצה, ושיהיה שם הקבוצה רשום על כל קובץ, וכן אני צריך אופציה להכניס כל קבוצה בתיקיית משנה על שמה, למשל להכניס את קבוצת 100 לתוך תיקיית משנה 100 וששם הקובץ יהיה [קבוצה_]100
תודה רבה על המשוב הער! -
@שמחה-כץ בלי להכיר את אקסס,
אני מניח שיש לך דרך בקוד לקבל רשימה של קבוצות?
ואז יש לך דרך לעבור על כל הקבוצות בלולאה?
אז בכל איטרציה של הלולאה יש לך את השם של הקבוצה הנוכחית? נגיד שזה נמצא במשתנה שנקרא לוcurrent_group
ויש לך דרך לתשאל את הטבלה לקבל את כל המשתמשים של הקבוצה הנוחכית?
אז אתה עושה ייצוא למשתמשים של הקבוצה הנוכחית לנתיב שאתה בונה ככה:path = "קבוצה_" + current_group