בירור | בירור | ניקוי מטמון.
-
רציתי להבין, למה שאני עושה ניקוי מטמון לגוגל דרייב נגיד הוא רק מנקה את האפליקציה ועושה שהיא תיהיה יותר מהירה,
ושאני עושה ניקוי מטמון לוואטסאפ אני אח''כ צריכה להתחבר מחדש לחשבון שלי (בשונה מגודל דרייב שהכל מחובר ותקין!)
אשמח להסבר,
בתודה מראש
-
@ירושלים-שלי אמר בבירור | בירור | ניקוי מטמון.:
ושאני עושה ניקוי מטמון לוואטסאפ אני אח''כ צריכה להתחבר מחדש לחשבון שלי (בשונה מגודל דרייב שהכל מחובר ותקין!)
זה לא אמור להיות כך.
אולי ביצעת בטעות 'מחיקת נתונים' ולא 'מחיקת מטמון'? -
@ירושלים-שלי אף פעם לא עשיתי ניקוי מטמון בווצאפ כדי לחוות דיעה האם זה כך או לא
מה שכן יש שתי סוגי טכנולגיות של שמירת מטמון
כך שאולי זה ההבדל באיזה צורה הוא שומר את המטמון -
@ירושלים-שלי
בדרייב יש את שירותי גוגל שהוא אחראי על החיבור לחשבון, אם נכנסו לחשבון בגמייל ויתקינו אחר כך דרייב אין צורך כלל להיכנס,
וגם הדרייב לגמרי עובד כולו בענן בשונה מווצאפ כנראה שמוריד את הנתונים וכו' למכשיר. -
@משה-144 אמר בבירור | בירור | ניקוי מטמון.:
בדרייב יש את שירותי גוגל שהוא אחראי על החיבור לחשבון, אם נכנסו לחשבון בגמייל ויתקינו אחר כך דרייב אין צורך כלל להיכנס,
וגם הדרייב לגמרי עובד כולו בענן בשונה מווצאפ כנראה שמוריד את הנתונים וכו' למכשיר.זה לאו דווקא דרייב.
מחיקת מטמון בכל אפליקציה שהיא אינה מוחקת נתונים. -
@יושב-אהלים אמר בבירור | בירור | ניקוי מטמון.:
@משה-144 אמר בבירור | בירור | ניקוי מטמון.:
וגם הדרייב לגמרי עובד כולו בענן בשונה מווצאפ כנראה שמוריד את הנתונים וכו' למכשיר.זה לאו דווקא דרייב.
מחיקת מטמון בכל אפליקציה שהיא אינה מוחקת נתונים.ברור שכן נתוני האתר נמחקים כל מיני קבצים זמניים אלא מה נמחק?
-
@ראובן-שבתי אמר בבירור | בירור | ניקוי מטמון.:
ברור שכן נתוני האתר נמחקים כל מיני קבצים זמניים אלא מה נמחק?
התכוותי אינה יוצאת ומוחקת חשבונות
אלא רק קבצי מטמון שהמערכת לא זקוקה להם. -
@יושב-אהלים אמר בבירור | בירור | ניקוי מטמון.:
מוחקת חשבונות
השאלה אם זה נקרא מוחק חשבון
אולי הפעולה יוצאת מהחשבון בסיומה
אפשר פשוט לבדוק את זה לי כרגע אין אופצייה