הסבר | להתחבר עם נטסטיק למחשב.
-
@ירושלים-שלי אמר בהסבר | להתחבר עם נטסטיק למחשב.:
אשמח להסבר איך ומה בדיוק עושים בשביל שיתחבר לרשת.
יכול להיות שצריך להגדיר APN בהגדרות של הנטסטיק, לפעמים בלי זה הוא באמת מחובר למחשב אבל אין לו רשת
-
@ירושלים-שלי אמר בהסבר | להתחבר עם נטסטיק למחשב.:
יש לי נטסטיק ושאני מחברת אותו למחשב נדלקת בו הנורה, זאת אומרת איך שאני מבינה הוא עובד.
רק, שאני נכנסת לדפדפן הוא מראה שאין חיבור, אני מבינה שצריך לעדכן משהו בהגדרות של הנטסטיק או בהגדרות של המחשב.
אשמח להסבר איך ומה בדיוק עושים בשביל שיתחבר לרשת.
בתודה מראש
זה חייב חיבור למחשב או שאפשר דרך wifi?
ואני מאמין שמדובר בסים פועל.. (רק לשלול אפשרות של הפעלת הסים דרך החברה) -
@itamar25 אמר בהסבר | להתחבר עם נטסטיק למחשב.:
יכול להיות שצריך להגדיר APN בהגדרות של הנטסטיק, לפעמים בלי זה הוא באמת מחובר למחשב אבל אין לו רשת
בדר"כ הגדרת ה-APN מוגדרת אוטומטית.
-
@יושב-אהלים אמר בהסבר | להתחבר עם נטסטיק למחשב.:
@itamar25 אמר בהסבר | להתחבר עם נטסטיק למחשב.:
בדר"כ הגדרת ה-APN מוגדרת אוטומטית.
נכון, לכן כתבתי לפעמים
אצלי למשל הייתי צריך להגדיר משהו כמו נדידת נתונים -
@ירושלים-שלי איזה דגם/חברה הנטסטיק?
זה מאוד משנה, יש דגמים עם התקנה מעט מורכבת. -
@ירושלים-שלי
אם יש תוכנה שאת מקבלת בהכנסת הנטסטיק למחשב (בעיקר הישנים) את צריכה להתקין וזה כעין דרייבר, לפעמים גם צריך לאשר חיבור (כונכטד)במקרה שאין- עשי כעצת הגדולים ממני- לעיל.
-
@ירושלים-שלי חשוב מאוד לראות את צבע הנורה של הסטיק. יש לפחות ארבעה צבעים כשלכל אחד יש משמעות שונה. אצלי למשל כשהנורה כחולה זה אומר שנגמרה חבילת הגלישה ואז רק הכרטיס אשראי יכול לעזור או לחכות לתחילת החודש הבא....
-
סליחה על ההקפצה, המחשב לא היה אצלי (עכשיו חזר)
• הנורה של הנטסטיק ירוקה/כחולה לסירוגין.
• כשאני מכניסה את הנטסטיק למחשב לא עולה שום חלונית וכו'.
-
@ירושלים-שלי הנטסטיק הזה מגיע אם תוכנה שצריך להתקין ואז להפעיל אותו אבל אפשר גם דרך וויפי הסיסמה שלו זה 1234567890
-
@מוטי-ברנד קודם כל תודה רבה
דבר שני, באמת לחצתי על כל מיני דברים, שלא בדיוק הבנתי מהם כי המחשב כולו אנגלית וזה התקין לי תוכנה, ופתחתי אותה ואז האינטרנט התחבר ב"ה.
-
-