בקשת מידע | בירור למאחסנים שרת אצל קונטאבו?
-
@avramk100 לא, אתה מגדיר בפעם אחת תשלום אוטומטי וזה יורד לך לבד כל חודש (איך 7?)
-
@שלמה-ווייס כותב לי באתר שתשלום ח"פ זה 6.99 דולר, ותשלום חודשי זה 6.99 דולר נוספים. (זה כבכול שאני סוגר חוזה לחודש 1, אם זה ל3 או 6 חודשים אז התשלום הח"פ יורד) אני שואל אם כך כל חודש צריך 'לחדש חוזה' ואני מחוייב עוד הפעם 13 דולר
-
@avramk100 קודם כל לפי חשבון זה 14 דולר או ליתר דיוק 13.98... , התשובה לשאלה שלך היא שתקרא ברור מה כוב שם ותווכח שה6.99 זה תשלום ח"פ על הכנת השרת
-
@שלמה-ווייס תודה
עוד דבר, נניח שאני הולך על מסלול מסוים (200gb) ואחכ אני רוצה להגדיל נפח, הם מאפשרים חופשי? או שזה מסובך אצלם?
-
@avramk100 לא ניסיתי אבל יש אפשרות כזאת בחשבון (בינינו זה עבודה של 10 שניות בשבילם היות וכל שרת מותקן בתור מכונה על VM וצריך פשוט לסגור את המכונה ואז אפשר להקצות לו כמה ראם, זיכרון, וליבותשרוצים)
-
@שלמה-ווייס למה שאני מגדיר שם כביכול 'התחייבות' ל6 חודשים אז המחיר החפ עולה?
-
@avramk100 אמר בבקשת מידע | בירור למאחסנים שרת אצל קונטאבו?:
נניח שאני הולך על מסלול מסוים (200gb) ואחכ אני רוצה להגדיל נפח, הם מאפשרים חופשי? או שזה מסובך אצלם?
מאפשרים חופשי
למה שאני מגדיר שם כביכול 'התחייבות' ל6 חודשים אז המחיר הח"פ עולה?
כי אתה משלם מראש על שש חודשים.
-
אני מעוניין לרכוש אצל קונטאבו vps ולעבוד לפי המדריך של @יעקב-ישראל
מה שאני שואל זה, אם אני קובע איתם חוזה חודשי (7דולר לחודש) והם מחייבים אותי סכום ח"פ של עוד7, ככה זה יעבוד כל חודש? בעצם אהיה מחויב 13 בגלל "חידוש חוזה"?תבדוק יתכן מאד שעדיף לך לשלם לפי יורו יוצא יותר זול אאל"ט
-
ולעבוד לפי המדריך של @יעקב-ישראל
תיזהר מאד לא לפנות אליהם מרגע המעשה לעולם לשרות הלקוחות כי הם מוחקים את השרת במקום
זה אומר שמסוכן מאד לבקש להגדיל נפח
כי אם מי שיטפל יציץ בVM המוקצה לך הוא ישבית אותו -
@a0533057932 יש אפשרות שם לעשות גיבוי תמונה שנשמר אצלי ? עם תוכנת צד שלישי כמו veem וכו
-
@a0533057932 יש אפשרות שם לעשות גיבוי תמונה שנשמר אצלי ? עם תוכנת צד שלישי כמו veem וכו
אם אתה יודע לעבוד עם dd או אם יש אקרוניס או משהו דומה ללינוקס
יש אפשרות להעלות את הערכת עם דיסק הצלה ולגבות מחיצות שלמות -
@avramk100 נ.ב. צור קשר באישי יש לי מדריך יותר טוב ממה שיעקב ישראל העלה
רק עוד לא הכנתי עם צילומי מסך מחמת זה שאין בידי שרת מיותר -
@a0533057932 לגבות אלי למחשב הפיזי ?
-
@a0533057932 לגבות אלי למחשב הפיזי ?
לא הבנתי
אתה מושך על ידי dd מהשרת לאיפה שאתה יכול לשלוח על ידי dd -
@a0533057932 dd? מה זה ? לא של לינוקס?
אני עובד עם אקרוניס או veem -