בעיה | רמקול מחשב נייד לא עובד
-
@עוד-אחד האוזניות כן עובדות? אם כן, יכול להיות שהבעיה שם. כלומר, בשקע האוזניות יש בורר שמזהה שהכנסת אוזניות ומנתק את הרמקול של המחשב. כשאתה מוציא את האוזניות הוא אמור להחזיר את הרמקול לפעולה. בשקעים ישנים לפעמים הוא "נדבק" לעצמו ולא חוזר כשאתה מוציא את האוזניות. מה שהייתי ממליץ לעשות זה לרסס קצת ספרי שמן כמו wd-40 על תקע האוזניות ולהכניס ולהוציא כמו בפעולת שפשוף, זה יכול לשחרר את הבורר. כמובן לעשות בעדינות. (השמן הזה לא יכול לגרום נזק למחשב, הוא נועד לזה)
כל הנ"ל בתנאי שדרך שקע האוזניות זה כן משמיע. אם גם באוזניות זה לא משמיע, ועד היום זה כן השמיע, יש בעיית חומרה במחשב.
לתלות בבעיית דרייברים אתה יכול רק אם קרה משהו שיפגע בדרייברים, כמו תקלה בווינדוס, תקלה בהארד דיסק, וירוס במיקרים נדירים וכו'. סתם לתלות בדרייברים זה לא הגיוני, מכמה סיבות, אחת מהם היא שדרייברים של כרטיס קול בד"כ מובנים בווינדוס וגם אם תמחק אותם ידנית מלוח הדרייברים בהפעלה הבאה ווינדוס יחזיר אותם. וכו' יש עוד הרבה מה להסביר אבל זה מיותר וגם קצרה היריעה. -
אתה אולי מתכוון לספריי מגעים לא שמן מכונות
https://www.google.com/search?q=wd+מגעים&oq=wd+מגעים&aqs=chrome..69i57.3747j0j4&client=ms-android-xiaomi-rev1&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8#scso=_r4koYZfYCJGwa_aMmegH2:0ואם המגע נדחק השמן לא יחזיר אותו
צריך מחט דקהודרייברים זו מחלה ידועה בחלונות 10
הם מומחים בלעדכן ולהרוס ברמה שלא ניתנת לתיקון, רק להתקין הכל מחדש.
לך תבין אותם, מבטלים את שיחזור מערכת
ואת האופציה של last good know configuration
ואין כלים לתיקון כל החלונות הכחולים שלהם.מערכת הפעלה שטובה לטכנאים
קלה להתקנה ולמעבר מחומרה לחומרה
עולה מהר, צבעונית,
וכשקורסת מצריכה התקנה של הכל מחדש -
@אמיר אמר בבעיה | רמקול מחשב נייד לא עובד:
ודרייברים זו מחלה ידועה בחלונות 10
@משה-מזרחי אמר בבעיה | רמקול מחשב נייד לא עובד:
רק לידע של העוזרים
מדובר על ווינדוס 7@אמיר
מעניין לדעת , בווינדוס 7 זה גם ככה?
כי זכור לי שזה רק ב 10 -
@אמיר אז ככה! א. קודם כל אתה צודק! (כדי שיהיה קל להמשיך הלאה...) ב. יש לו ווינדוס 7 ולא 10. (אמנם זה לא משנה כ"כ, אבל בשביל הדיוק) ג. חוץ משניצלים אני עושה הכל עם WD הכיתוב על האריזה משנה רק למכירות.... ד. עם מחט הוא לא יכול לעשות (אל תשאל אותי איך אני יודע, אני פשוט מרגיש בין השורות של מה שהוא כתב שהוא לא אחד בשביל כירורגיה...) אז מלנסות מה שאמרתי לא מפסידים. ה. מנסיון של כ26 שנה בתחום האלקטרוניקה זה כן משחרר ולא אסביר עכשיו למה. אז פשוט זה: ככה!