בעיה | דיסק אונקי משגע את המחשב
-
@שלמה-ווייס יש התקדמות
מה זה אומר? -
@aiib אמר בבעיה | דיסק אונקי משגע את המחשב:
מה זה אומר?
עדיין ולמרות זאת:
@שלמה-ווייס אמר בבעיה | דיסק אונקי משגע את המחשב:
לזרוק לפח
-
@aiib יש לי עוד רעיון! לקחת 25 שקלים וללכת לקנות חדש!!!! הזמן לכתוב את השאלה ולחכות לתשובה עולה כמו דיסק און קי של 128 גיגה, לא חבל?
אנשים צריכים להבין סופית שדיסק און קי מכל סוג שהוא זו מדיה להעברת קבצים בלבד ולא לגבוי ואיחסון! זו מדיה חד פעמית בכל מובן שהוא גם אם החד פעמי הזה מחזיק לפעמים שנתיים. אם אני צריך להעביר למישהו קובץ גדול אני אפילו לא טורח לצרוב לו את זה אני פשוט לוקח דיסק און קי של 16 גיגה שעולה 18 שקל ונותן לו אותו. אצלי זה רכיב חד פעמי! כן תפנימו! זה חד פעמי!!!!
עכשיו תחסכו הרבה אכזבות ועגמת נפש.
בהצלחה. -
@aharontz צודק בכל מילה, חבל מאוד שאנשים לא יודעים את זה אתה יכול לראות אברכים שמשתמשים בכל מיני התקנים זבל שנמכרים בחנויות באופן רשמי תחת קטגוריית "מחודש" וכואב הלב שאח"כ מאבדים חומר של שנים, בזכות משחזר מידע ועוד אנשים טובים בפורום שגעתי את כל המשפחה שלי שיעשו גיבויים לחומרים שלהם ולא ייסתמכו על התקני פלאש הפכפכים
(יש לי ידיד שעוסק באבטחת רשתות ומידע יש לו ברכב רצועות כמו טבליות של תרופות של אונקי מהסדרה cruzer blade של סנדיסק וכל פעם שהוא צריך להעביר קצת חומר הוא מוציא אונקי אחד ומעביר הלאה בלי להתייחס בכלל) -
@קינג-קומפיוטר
אז במה אתה כן ממליץ לגבות ??? -
@יהודה-הנשיא לפי @משחזר-מידע הגיבוי היחיד הוא בדיסק קשיח וכאן מתחיל נושא על איזה חברה הוא ממליץ על טושיבה וגם כאן זה תלוי בדגמים חכה לחוות דעתו איזה דגמים בדיוק מומלצים
-
@קינג-קומפיוטר backup rule 3-2-1
-
@משחזר-מידע טוב נו, יש גבול בקושי גיבוי אנשים עושים אתה רוצה שיעשו גיבוי בכזו רמה
-
@קינג-קומפיוטר אמר בבעיה | דיסק אונקי משגע את המחשב:
טוב נו, יש גבול בקושי גיבוי אנשים עושים אתה רוצה שיעשו גיבוי בכזו רמה
אם החומר שלהם לא שווה את זה שלא יעשו!